Грим за Хелоуин гръцка богиня

Реклама

грим-за-хелоуин-гръцка-богиня

С тази идея за грим за Хелоуин гръцка богиня, празника се превръща в чудесен повод да се преобразите в образ, за който сте мечтали от дете. Имате възможността да бъдете една истинска богиня в пълния си чар.

Реклама


Освен всичко друго, те притежават и истинска сила на характера. Опитайте се да бъдете колко е възможно по-реалистична и с държанието си. Кой каза, че Хелоуин е само за страховити герои или вампири?

Какво ви е нужно за грим за Хелоуин гръцка богиня

грим-за-хелоуин-гръцка-богиня

1. База за грим (основа) или коректор

2. Тъмен матиращ бронзант, който да съответства на златните акценти

3. Комплект за вежди

4. Златна очна линия

5. Декоративни перли

6. Сенки за очи в черно, кафяво и златно

7. Черен молив за очи

8. Черна спирала за очи

9. Тъмно лилаво червило

10. Лепило за мигли

11. Златно фолио

12. Четки за грим

13. Молив за очи

Как да постигнете визията с грим за Хелоуин гръцка богиня

грим-за-хелоуин-гръцка-богиня

В следващите няколко стъпки ще ви обясним подробно как да си направите грим за Хелоуин гръцка богиня.

1. Подгответе лицето си като го почистите добре преди нанасянето на каквато и да е козметика. След като го подсушите, нанесете база (основа) за грим. Изберете подходящ фон дьо тен, възможно най-близко до този на кожата ви. Няма да е погрешно и ако изберете един тон по-тъмен – по този начин ще създадете визия на по-изпечена от слънцето кожа. Оконтурете лицето си с тъмен матов бронзант и приложете руж със златисти отенъци.

2. Оформете веждите си с молив за вежди. След това ги очертайте със златна очна линия от горната страна. Внимателно нанесете от същата златна очна линия и върху самите вежди, но с помощта на четка.

3. Прикрепете декоративните перли над веждите си с помощта на лепилото за мигли.

4. Нанесете черните сенки в края на окото си в подобна на V форма.

5. За да подчертаете сгъвката на клепача, използвайте кафявото в палитрата ви. След това нанесете златистия нюанс обилно по клепача си.

грим-за-хелоуин-гръцка-богиня

6. Подчертайте горната линия на миглите си с черна очна линия. Продължете очертанието с нея и по водолинията на окото. На долния клепач нанесете същите нюанси, които използвахте за горния.

7. Маркирайте със златисто вътрешния ъгъл на окото от долната страна. Със златната очна линия можете да почистите долните си мигли от прашинките на сенките, оцветявайки ги в златисто.

грим-за-хелоуин-гръцка-богиня

8. Нанесете спирала на миглите си. Не забравяйте и за изкуствените мигли. Нарисувайте и няколко малки точици във външната част на окото.

9. Прикрепете няколко частици от златистото фолио с помощта на лепилото за мигли.

10. Нанесете тъмно лилавото червило. Маркирайте деликатно средната част на устните си със златистия нюанс, който използвахте за очите си.

грим-за-хелоуин-гръцка-богиня

Готови сте за едно незабравомо Хелоуин парти!


Реклама