Хелоуин костюмите на Хайди Клум

Реклама

костюми за хелоуин хайди клум старица

Хелоуин костюмите на Хайди Клум – от обикновен вампир до красива пеперуда.

Хелоуин наближава, което означава, че холивудските звезди трескаво измислят с какво да отидат за най-якото парти, което ще се организира – това на Хайди Клум.

Реклама


Въпреки всичко, можете да бъдете сигурни, че никой не може да надмине домакинята, защото нейните хелоуински тоалети са безумно готини и уникални. Хелоуин в Англия и Ирландия, се нарича още Деня на Вси Светии. Но обикновено в предната нощ, по стари келтски обичаи, всички забравят за светостта и се превъплъщават в дяволи и демони. За да ви вдъхновим с идеи за оригинални костюм сме подбрали визии на Хайди Клум от последните 15 години. През 2013 година Хайди шокира всички като се появява на своето парти облечена като себе си, само че в бъдещето – изглеждаща като старица.

Хелоуин костюмите на Хайди Клум

костюми за-хелоуин хайди клум червенокоса

Може спокойно да обявим Хайди Клум като кралица на Хелоуин костюмите! През годините тя е успяла да се маските като какви ли не образи, включително класическите – вампир и вещица. С червена перука, дълги ботуши до коляното и голяма червена перука Хайди се появи на второто си организирано Хелоуин парти преди повече от 10 години.

костюми за хелоуин хайди клум шива

Костюмът на бог Шива събра погледите през 2009 и отново я класира като най-оригинално маскираната звезда за Хелоуин. Както ще видите на снимките долу Хайди държи на автентичността и се старае да изглежда максимално реалистично и близко до образите, в които се изживява.

костюми за хелоуин хайди клум шимпанзе

Все още заедно – Хайди и Сийл са облечени като маймуни през 2011 година. По-рано Хайди се повява в костюм, на който са изрисувани само мускулната и маса. Но преди да прекратят връзката си бившите съпрузи се издокарваха в подобни костюми, с които ставаха неразпознаваеми и шашнаха не само пристигащите гости, но и ставаха тема номер едно за всички медии. Над костюмите на известния топ модел работят цял екип от гримьори и стилисти, които се стараят Хайди да получи максимално най-реалистичен вид на избрания от нея образ.

Още снимки на Хелоуин костюмите на Хайди Клум

костюми за хелоуин хайди клум

костюми за хелоуин клум

костюми за хелоуин

костюми за хелоуин хайди

костюми за хелоуин хайди клум

костюми за хелоуин хайди клум вампир

костюми за хелоуин хайди клум гарван

костюми-за-хелоуин-хайди-клум-злато

костюми-за-хелоуин-хайди-клум-изида

костюми-за-хелоуин-хайди-клум-котка

костюми-за-хелоуин-хайди-клум-робот

костюми-за-хелоуин-хайди-клум-скелет

 


Реклама