Halloween

Хелоуин – костюми, грим, украса, рецепти

22views

helouin idei grim kostumi

С настъпването на месец октомври в голяма част от света започва луда треска около празника Хелоуин. Костюми, декорации, маски, рецепти за ястия със страховит вид са все неща, които грабват вниманието. Всяка година датата, на която се празнува празника е 31 октомври. Ако разполагате с повече време и голяма доза ентусиазъм, то разгледайте многото идеи, които сме ви представили в сайта и изберете най-подходящата визия за вас!

Хелоуин – костюми, грим, декорация

helouin idei maski

Лесен и същевременно страховит вид може да постигнете с маски за Хелоуин както за мъже, така и за жени. Ако през другите години сте избирали провокативен грим, то тази година можете да заложите на хубава маска. Лещи в изкрящи цветове могат само да подсилят цялата ви визия за празника.

Хелоуин – идеи за празника

helouin idei ukrasa i dekoraciq

У дома можете да направите интересна украса за Хелоуин – използвайте декоративен череп, в който да поставите цветя и типични за есента елементи като листа и клони. Всевъзможни гадинки като паяци, змии, хлебарки и стоножки могат да бъдат идеално допълнение към автентичната декорация за Хелоуин.

helouin idei grim kostumi

Като идея за грим за Хелоуин можете да разгледате различните варианти на захарен череп. Този грим е вдъхновен от Деня на мъртвите в Мексико. Характерно за него са цветята, които жените си слагат в косите. В последно време този тип грим се среща доста често и по време на Хелоуин. За по-изразителен поглед дамите могат да използват много дълги изкуствени мигли.

helouin idei sladki mufini recepti

Ако сте решили да направите сладки за Хелоуин, то непременно ги декорирайте с шоколадови паяци, например! Чудесен вариант както за големи, така и за малки – те ще бъдат най-щастливи от всички. Малчуганите обожават празници и изненади – така че спокойно можете да ги зарадвате с мъфини за Хелоуин с декорация паяци.

helouin idei za kostumi

Ако вече сте си избрали специфичен образ, за който ви е нужен костюм имайте предвид от по-рано да се сдобиете с него. Онлайн можете да намерите много варианти за костюми за Хелоуин – от Жената котка до Клеопатра. Въпросът е на първо време да се спрете на конкретен образ. Преобразяването в супер герои от деца се е запечатило в повечето от нас и до днес. Така че, подобни празници са чудесен повод да се маскираме и преобразим в любим за нас персонаж.

helouin ideq za grim

helouin idei za grim

helouin idei grim kostumi

helouin idei kostumi maski

helouin idei grim kostumi

idei za helouin

helouin idei ukrasa i dekoraciq na doma

hhelouin idei grim za jeni