Хелоуин грим от модния подиум

Реклама

хелоуин грим

Модните подиуми са извор на оригиналност и креативна мисъл, а тези вдъхновения понякога идват от много дълбоки и тъмни места. При вече настъпилия нов сезон и всичките рецепти за тикви, които предварително започват да ни трупат, няма как да не се сетим и за Празника на Вси Свети в края на Октомври.

Реклама


 Четирите големи модни столици на света дишаха в артистично настроение – забавни или плашещи, дори странни и трудни да се забравят. Зрителите на модните ревюта видяха и едни театрални гримове на горските духове, кръвножадни вампири и диви животни. Ако все още се търси готини Хелоуин грим идеи, почерпете вдъхновение директно от подиума.

Хелоуин грим

хелоуин грим

Захарно момиче на Yohji Yamamoto

Ако сте решили да изглеждате като бонбонено момиче на Хелоуин, то гримът от миналогодишната колекция на Yohji Yamamoto пасва идеално на визията, която искате да постигнете. Порцеланово лице, бели вежди и напудрената коса веднага ще накара околните да си помислят за сладкиши поръсени с пудра захар.

хелоуин грим

Готика от Mark Fast

Една от класиките на Хелоуин са готическите костюми и гримове. Поднесено от Mark Fast тази визия е максимално тъма с черното червило, тъмните вежди и леките сенки на очите. За краен щрих можете да си разрошите гарваново черната (каква друга да е) коса.

Грим от модния подиум за Хелоуин
хелоуин грим

Животиснки духове от Vivienne Westwood Red Label

Няма как да не очакваме нещо диво и екстравагантно от Вивиан Уестууд! Очакванията са оправдани! В шоуто за 2014 година моделите приличат на животни хванати в капан, от който се опитват да избягат. Определено една готина идея за грим за Хелоуин! Просто нарисувайте лицето си в бяло и направете пръски в червено и черно над него. За напълно зверски ефект, не забравяйте да разрошите косата си.

хелоуин грим

Вампирски устни от Thom Browne

хелоуин-грим

Гейша от Tsumori Chisato

хелоуин-грим

Кристални лица от Givanchy

хелоуин-грим

Екзотична птица от Chanel

хелоуин-грим

Горска нимфа от Vivienne Westwood

хелоуин-грим

Футуристичнен грим от Betsey Johnson 

хелоуин-грим

Бастракция от Comme des Garcons

хелоуин-грим

От сънищата на Gareth Pugh

хелоуин-грим

Гейши от бъдещето от Ground Zero

 


Реклама