Хелоуин грим

Реклама

хелоуин грим

Дълбане на тикви, обитавани от духове места, странен и плашещ външен вид, огньове, страшни филми и истории са това, което отличава Хелоуин от останалите дни.

Реклама


И когато празникът на ходещи наоколо вещици и вампири наближава, е време да изберете своя костюм и образ. Но няма начин цялостния ви вид да изглежда безупречно и страшно, ако косата ви и вашият Хелоуин грим не са направени подходящо. Трябва да имате в предвид, че това не е само празник – това е време, в което цялото ви внимание трябва да бъде фокусирано върху вас, да се различавате от вашето ежедневие и да постигнете драматичен вид. Има някои идеи за макиаж, които са типични за този ден. Прочетете съвети за това в редовете по-долу.

Страховит Хелоуин грим

хелоуин грим

Този празник в началото на есента набира все по-голяма популярност сред младежите. Това е времето, в което могат да изглеждат странно, да ядат много лакомства и да си правят номера, както и да изумят всички с креативността си. Имайте в предвид, че всеки Хелоуин грим може да подчертае или съсипе костюма ви. Има някои специфични тоалети, които изискват определен грим. Ако сте избрали да се облечете като вампир, например, и имате само костюм, забравяйки за вашия блед вид, което е типично за един кръвожаден. Напудреното и избелено лице е това, което изисква подобен образ. Правилният и точен грим превръща вида от обикновен в изключителен.

Техники на гримиране

хелоуин грим

Започнете с избирането на костюма си за Хелоуин. След това помислете за аксесоарите. Ако ще бъдете привлекателна черна котка, например, ще ви трябват уши и опашка. Гримът може да направите с черна очна линия, боя на върха на носа си и се добавят три или четири мустака като линии по бузите. Нарисувайте си котешки очи, оставете устните бледи и сте готова!

Друг популярен класически образ е този на вещица. След като изберете тъмна рокля, помислете за подходящ грим за Хелоуин. Нанесете фон дьо тен с няколко тона по-светъл от тена на лицето  ви и опушен грим върху клепачите. Сложете черна очна линия върху долния и горния клепач, която леко излиза от ъглите и размажете. За по-драматичен вид сложете червено червило. Фалшивата брадичка с брадавица и дълъг гърбав нос допълват образа, но ако искате да бъдете привлекателна вещица, не ги слагайте.

хелоуин грим

Един от най-традиционните, тотално креативни и страхотни идеи за Хелоуин грим е вдъхновен от Мексиканския ден на мъртвите и е известен като захарен череп. Този мексикански празник набира популярност през последните години и се празнува по целия свят и в Мексико. Този Día de los Muertos макиаж чества образите на черепа и Калавера (скелета) на сложно проектирани с екстравагантен детайл, докато Хелоуин не е точно същия празник, но е подобен. Цветовите комбинации са наистина много и може да ги разгледате в галерията по-долу.

хелоуин грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим
хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим
хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим

хелоуин-грим

 


Реклама