Halloween

Костюми за Хелоуин за жени

kostumi za helouin za jeni

Костюми за Хелоуин за жени от известни образи от филми и приказки.

Хелоуин е древен келтски празник, който съвпада с честването на католическия ден на Вси Свети. Той се провежда всяка година на 31 октомври. Според легендата в нощта срещу нея починалите през изминалата година навестяват земята, за да се вселят в живи тела. Поради тази причина келтите са се обличали в страшни костюми и са си слагали гротески маски, с които да плашат злите духове. Днес това е един от най-обичания от децата празник. В САЩ те обикалят домовете с шаблонната фраза “Лакомство или пакост” и ако не получат бонбони и шоколад “изиграват номер”. Какво правят възрастните? Освен че се снабдяват с достатъчно много сладки, с които да почерпят малките пакостници, но и се подготвят да прекарат парти вечер с приятели маскирани като страшни създания. Ние сме подбрали идеи за Хелоуин за едни от най-култовите злодеи, в чийто образи можете да се превъплътите тази година.

Актуални костюми за Хелоуин за жени

kostumi za helouin za jeni zlodeida

Миналият Хелоуин освен вещици, вампири и зомбита в заведенията и клубовете, където бяха организирани тематични партита, се забелязваха и разхождащи се две рога, но червеният им цвят, който символизира Дяволите беше махнат и вместо тях можехте да видите големи, стърчащи над главите черни рога. Е, ако не сте разпознали Дисни героинята на Анджелина Джоли, то поне можехте да се сетите за класическия анимационен образ от “Спящата красавица” (отново на Дисни) – Злодеида. Тази година имаме съмнения, че тя ще бъде отново един от най-актуалните избори за костюм за Хелоуин за жени. 

kostumi za helouin za jeni

Друг ужасяващ злодей е Кралицата от “Снежанка и седемте джуджета” (първият пълнометражен филм на Дисни). Ужасната Кралица иска да се отърве от красивата си доведена дъщеря и да стане “Най-красива на света”. За да докарате нейния образ са ви нужни няколко основни неща, от които – лилава рокля, корона и огледало, в което да се оглеждате и да подхранвате нарцисизма си.

Още костюми за Хелоуин за жени

kostumi za helouin za jeni kralicata na surcata

kostumi za helouin za jeni kruela

kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni veshtica

kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni

kostum za helouin za jeni vdovica

kostum veshtica za helouin za jeni

kostum za helouin za jeni

idei za kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni ludiq shapkar

idei za kostum za helouin za jeni

 

Снимки: The cherry blossom girl