Лесен грим за Хелоуин

Реклама

lesen-grim-za-Helouin

Празника вече чука на вратата ни и трябва по-бързо да решите как да изглеждате, затова сме насреща с идеи за лесен грим за Хелоуин. Ще сме заобиколени от светещи тикви, захаросани ябълки, изкуствени (може и няколко естествени) паяжини и куп други страховити декорации и трябва да сте тематично гримирани за най-странния празник на есента.

Реклама


Лесен грим за Хелоуин – идеи

lesen-grim-za-Helouin

За да сте колкото може по-актуални, сме избрали за вас няколко идеи за лесен грим за Хелоуин. Напоследък есенния празник се превърна в любим не само на американците, но и на много хора у нас, заради забавната част. С подходящата маскировка, прическа и костюм ще успеете да впечатлите всичките си познати и приятели, както и посетителите в заведението. Ще ви покажем как да се сдобиете с драматичен и страховит вид.

лесен-грим-за-хелоуин

Секси черен грим като жената котка
Първо изберете костюма, след това аксесоарите и накрая дайте финалните щрихи на визията си с грима. Имате нужда от фон дьо тен, черна очна линия, черен молив за вежди и светло розово червило за устни. Започнете с обичайната процедура измиване на лице. Нанесете фон дьо тен за изравняване на тена. След това оформете веждите си с черния молив за вежди. Очертайте очите си с черната очна линия. Постарайте се да издължите възможно най-много окото си, за да стане котешко. Начертайте си няколко линии по бузите, за да се сдобиете с котешки мустачки. Оцветете върха на носа си в черно. Нанесете и светлия гланц или червило за устни и сте готови.

лесен-грим-за-хелоуин

Грим като на клоун
Ако сте решили да се маскирате като клоун, погрижете се за червеното топче за нос. То е един от най-важните аксесоари за тази визия. Ако все пак не откриете такова (малко вероятно), нарисувайте си червен нос. След това имате нужда от няколко цвята (по избор) ярки сенки за очи и два тона по-светъл фон дьо тен. Приложете дебел слой от светлия фон дьо тен. Можете да го матирате със също толкова светла пудра за лице. Нарисувайте големи кръгове около очите си с цветните сенки. Можете да съчетаете няколко цветове за едно око или всяко да бъде в различен цвят. Оставяме малко тема за размисъл и на вас и време да проявите въображението си. Почерпете идея от снимката.

 


Реклама