Най-добрите костюми за Хелоуин на звездите

Реклама

костюми за хелоуин на звездите

Най-добрите костюми за Хелоуин на звездите от 2014

Звездите диктуват модата в дрехите, аксесоарите, клубовете, както и партитата, а в това число влизат и страховитите ежегодни Хелоуин купони около 31 октомври.

Реклама


За голяма радост на повечето от нас, които в последния  момент си спомнят, че имат над 20 покани за Хелоиун партита, на които сме цъкнали “ще посетя” бутона, идват на помощ стотиците звездни преобразявания в ужасяващи същества. Всъщност, и известните личности си имат своите традиции за празнуване на деня на Вси Свети – някои предпочитат да са абсолютно неузнаваеми, други само добавят някой друг аксесоар и се превъплъщават в любимите си герои. Вижте едни от най-добрите Хелоуин костюми на звездите от миналата година.

Най-интересните костюми за Хелоуин на звездите

костюми за хелоуин звездите ник джонас

Дали заради все още витаещия дух на превъзходната режисура на Баз Лурман за “Великият Гетсби” или заради един от последните филми на Дженифър Лоурънс в ролята на Серена, чиято героиня живее в късните 20-те, но винаги има някой, който е избрал да се облече като някой, който се е качил в машината на времето и се е пренесъл от ерата на джаза в нашето съвремие. Ако и вие сте фенове на песните на Ела Фицджералд и Франк Синатра, то костюмите тип “генгстър” и “флапър момиче” биха паснали идеално на вашия изтънчен вкус. Ето, можете да вземете пример от Ник Джонас и Оливия Кулпо. За по-страшна визия, можете да добавите малко грим и да се превърнете в ходещи стилни зомбита или да си сложите допълнителни кучешки зъби и да се разхождате като двойка красиви вампири – варианти има много!

костюми за хелоуин звездите парис хилтън

Парис Хилтън е от тези звезди, които имат поне 3 тоалета на година за празника на Вси Свети и то само защото на Хелоуин обикаля не от къща на къща, както му е в реда, а от парти на парти. През годините Парис е успяла да се преобрази в кукла Барби, Червената шапчица, Алиса в страната на чудесата, зайчета, котки и какво ли още не. Една от миналогодишните й преобразявания  и е в лилава рокля, огромни обувки целите в пайети, дълга руса коса като на Рапунцел и корона.

Костюми за Хелоуин на звездите

костюми за хелоуин звездите мишел

костюми за хелоуин на звездите риана

костюми за хелоуин на звездите рита-ора

костюми за хелоуин на звездите хейди клум

костюми-за-хелоуин-кайли-дженър

костюми-за-хелоуин-майкъл-корс

костюми-за-хелоуин-бийонсе

костюми-за-хелоуин-звезди-адам-левайн

костюми-за-хелоуин-звезди-кристън-дънст

костюми-за-хелоуин-звезди-лейди-гага

костюми-за-хелоуин-звездите-амбър-роуз

костюми-за-хелоуин-звездите-ашанти

костюми-за-хелоуин-звездите-бийонсе

костюми-за-хелоуин-звездите-брад-горецки

костюми-за-хелоуин-звездите-деми-ловато

костюми-за-хелоуин-звездите-диди

костюми-за-хелоуин-звездите-зуи-джо

 


Реклама