Секси костюми за Хелоуин за жени

Реклама

привлекателна костюми за хелоуин

Секси костюми за Хелоуин за жени. Как да бъдем привлекателни на най-страшния празник?

Както се казва в един от най-емблематичните тийн филми “Гадни момичета”, Хелоуин е празникът, в който момичетата имат право да се облекат най-предизвикателно и нито едно друго момиче няма право да я съди за това.

Реклама


В България реалността не е по-различна. По родните заведения на партитата за Деня на Вси Свети виждаме повече дами маскирали се в най-се*суалните си визии и по-малко такива, които всъщност са запомнили, че на Хелоуин целта е да се плашат злите духовете, а не да се съблазняват. Но нека да не забравяме, че едно от готините неща на този празник е, че имаш шанса за една нощ да се превърнеш в някой друг – по-добър или по-лош. Ако все пак сте решили да сте привлекателна богиня на тази година на Хелоуин, то ние сме подбрали много добри варианти за маскиране. Разгледайте и си харесайте.

Идеи за привлекателна костюми за Хелоуин за жени

привлекателна костюми за хелоуин парис

Парис Хилтън умее да си избира еротични визии за Хелоуин партитата, на които е поканена. Хотелиерската наследничка успява да превърне цялата си седмица в един страшен карнавален фестивал и всяка година и хрумват образи, в които да смае папараците. Тук тя е облечена като Мадонна от годините й на “Like a virgin”. И като се замислим, за привлекателна Хелоиун костюм няма по-дързък и се*суален образ от този на кралицата на попа, която през годините успя да отвори очите на хората към редица дискриминационни теми, а сега се бори с поредния стереотип – ейджизма (възрастова дискриминация). Освен тази популярна визия на булка, на нас ни хрумва и друг подходящ за случая костюм – конусовидните корсети на Jean Paul Gaultier, които Мадонна превърна в поп класика.

привлекателна костюми за хелоуин мортиша

Мортиша Адамс е се*суална поради няколко причини – тя е слаба, с женствени форми, бяла кожа и кърваво червени устни, говори провлачено, обича мрака и определено има нещо много не в ред с мирогледа й.  Ако сте решили да се маскирате като нея се нуждаете от дълга черна рокля до земята, блед фон дьо тен, дълга черна перука (ако не сте вече с тъмна и дълга коса) и червено червило.

Още вдъхновения за  привлекателна костюми за Хелоуин за жени

привлекателна хелоуин хостюм полицай

привлекателна костюми за хелоуин монахиня

привлекателна-костюми-за-хелоуин-роузи

привлекателна-костюми-за-хелоуин-русалка

привлекателна-костюми-за-хелоуин-супергърл

привлекателна-костюми-за-хелоуин-цензура

привлекателна-костюми-за-хелоуин-ангел

привлекателна-костюми-за-хелоуин-батман

привлекателна-костюми-за-хелоуин-жени

привлекателна-костюми-за-хелоуин-заек

привлекателна-костюми-за-хелоуин-ким

привлекателна-костюми-за-хелоуин-клеопатра

привлекателна-костюми-за-хелоуин-кралица

привлекателна-костюми-за-хелоуин-круела

привлекателна-костюм-за-хелоуин

привлекателна-костюми-за-хелоуин-мини


Реклама