Halloween

Секси костюми за Хелоуин за жени

kostumi za helouin za jeni

Секси костюми за Хелоуин за жени. Как да бъдем привлекателни на най-страшния празник?

Както се казва в един от най-емблематичните тийн филми „Гадни момичета“, Хелоуин е празникът, в който момичетата имат право да се облекат най-предизвикателно и нито едно друго момиче няма право да я съди за това. В България реалността не е по-различна. По родните заведения на партитата за Деня на Вси Свети виждаме повече дами маскирали се в най-се*суалните си визии и по-малко такива, които всъщност са запомнили, че на Хелоуин целта е да се плашат злите духовете, а не да се съблазняват. Но нека да не забравяме, че едно от готините неща на този празник е, че имаш шанса за една нощ да се превърнеш в някой друг – по-добър или по-лош. Ако все пак сте решили да сте привлекателна богиня тази година на Хелоуин, то ние сме подбрали много добри варианти за маскиране. Разгледайте и си харесайте.

Идеи за привлекателна костюми за Хелоуин за жени

kostumi za helouin za jeni

Парис Хилтън умее да си избира еротични визии за Хелоуин партитата, на които е поканена. Хотелиерската наследничка успява да превърне цялата си седмица в един страшен карнавален фестивал и всяка година и хрумват образи, в които да смае папараците. Тук тя е облечена като Мадонна от годините й на „Like a virgin“. И като се замислим, за Хелоуин костюм няма по-дързък и се*суален образ от този на кралицата на попа, която през годините успя да отвори очите на хората към редица дискриминационни теми, а сега се бори с поредния стереотип – ейджизма (възрастова дискриминация). Освен тази популярна визия на булка, на нас ни хрумва и друг подходящ за случая костюм – конусовидните корсети на Jean Paul Gaultier, които Мадонна превърна в поп класика.

kostumi za helouin za jeni mortisha

Мортиша Адамс е се*суална поради няколко причини – тя е слаба, с женствени форми, бяла кожа и кърваво червени устни, говори провлачено, обича мрака и определено има нещо много не в ред с мирогледа й.  Ако сте решили да се маскирате като нея се нуждаете от дълга черна рокля до земята, блед фон дьо тен, дълга черна перука (ако не сте вече с тъмна и дълга коса) и червено червило.

Още вдъхновения за костюми за Хелоуин за жени

kostumi za helouin za jeni policaika

kostumi za helouin za jeni monahiniq

kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni supergirl

 

kostumi za helouin za jeni angel

kostumi za helouin za jeni batman

kostumi za helouin za jeni jenata chudo

kostumi za helouin za jeni chervenata shapchica

kostumi za helouin za jeni kleopatra

kostumi za helouin za jeni kralica na surcata

kostumi za helouin za jeni kruela devil

kostumi za helouin za jeni

kostumi za helouin za jeni