Страшни маски за Хелоуин

Реклама

страшни маски хелоуин ханибал

Страшни маски за Хелоуин. Как да се маскирате за празника на Вси Светии?

Хелоуин в последните няколко години навлезе не толкова в празничните ни традиции, колкото в клубната ни култура.

Реклама


Около празника на Вси Свети много от дискотеките и баровете в големите градове организират големи и страшни партита, с които събират на куп вещици, призраци и вампири. Идеята на празника е да си колкото се може по-автентичен и страховит. За случая сме ти подбрали 20 идеи за впечатляващи и смразяващи маски, с които няма как да не подплашите всички присъстващи на купона същества. Разгледайте и си изберете едни от най-добрите маски за Вси Светии.

Страшни маски за Хелоуин

страшни маски хелоуин ла муертас

Día de los Muertos (Ден на мъртвите) е мексиканският начин на отпразнуване на Хелоуин. Празникът е честват в първите два дни от месец ноември и се отбелязва като се правят пищни карнавални шествия из града с много шарениии и фойерверки, а гробищата са специално украсени за тези дни. В тези дни семействата се събират по домовете и заведенията, за да споменат починалите си близки. В южните части на Мексико се издигат големи олтари със свещи и захарни черепи (калавера). Един от начините да сте страшни, но пък достатъчно стилни и шарени е да си сложите от маските под формата на захарен череп.

страшни маски хелоуин орки

Тези от вас, които са чели и гледали “Властелинът на пръстените” и “Хобит” знаят, че орките са раса от създания, които често са използвани от злите сили като войници. Джон Р. Р. Толкин обяснява, че орките първоначално са били елфи, които после са отвлечени от слугите на Моргот (първия Мрачен владетел) и са изтезавани и осакатени, докато се превърнали в “скверни, поробени твари”. Авторът ги описва като дребни, кривокраки, кривогледи и гърбави същества, с тъмна кожа, стърчащи от устата остри зъби. Ние не се сещаме за нещо по-страховито и грозно от тези създания.

страшни маски хелоуин майкъл джексън

страшни маски хелоуин мъжки

 

страшни маски хелоуин пиратски

страшни маски хелоуин призрак

страшни маски хелоуин скелет

страшни маски за хелоуин

страшни маски за хелоуин демон

страшни маски хелоуин

страшни маски хелоуин

страшни маски хелоуин вампир

страшни маски хелоуин вендета

страшни маски хелоуин вещица

страшни маски хелоуин грозни

страшни маски хелоуин демон

страшни маски хелоуин зомби

страшни маски хелоуин извънземно

 


Реклама