Декор за Коледа

декор за коледа

С поставянето на ефектен декор за Коледа може да превърнете всеки обикновен ден в празник. В случая, останахме много впечатлени от това стилно съчетание на сиво, сребристо и бяло, което е абсолютно задължително да го видите. Домът ви ще бъде неотразим, изпълнен с френски шик и коледен дух. Това определено е най-стилната Коледна украса, която сте виждали до сега.

Декор за Коледа

декор за коледа

Коледните празници в модерния дом изглеждат така – съчетание на традиционните символи под формата на впечатляваща декорация. Ето доказателството, че топъл и гостоприемен интериор на дома по време на студените зимни дни може да бъде постигнат и без излишество на багри. Дори класическите червен и зелен цвят са останали далече някъде в миналото. Сага на трона са сивото, бялото и сребърното, които позволяват понякога и златни щрихи като допълнение. И се нуждаят само от топлината на пламъка от свещите или огъня в камината, за да се получи магията на Коледа чрез декорацията на помещенията.

Стилен декор за Коледа с френски шик

декор за коледа

Съчетанието на неутралния студен тон на сивото с топлия пламък на свещите създава приказна и уютна атмосфера в стаята. Естествените материали като дървени плоскости, клони, кестени, животински кожи, шишарки или сребро под формата на елементи или допълнителна украса към сивия интериор създават невероятен  декор за Коледа.

декор за коледа

Меката пухкава кожа пред заредената камина с дърва, както и подредените отгоре плетени чорапи с подаръци и бял Коледен венец от клони и шишарки създават красив декор за Коледа в стаята. Уют към тях внасят запалените свещи с топли пламъчета.

декор за коледа

Използвайте неутрална, но впечатляваща цветова схема, за да постигнете най-ефектната и изумителна Коледна украса. Няколко декоративни възглавнички с повече блясък и огледални орнаменти върху елхата като акценти са напълно достатъчни, за да получите желания ефект.

декор за коледа

Разгледайте и останалите предложения в галерията по-долу, за да се наслаждавате на възхитителен декор за Коледа в дома си. Използвайте смело идеите си на практика и се забавлявайте, докато го правите.

декор за коледа

декор за коледа

декор-за-коледа

декор-за-коледа

декор-за-коледа

декор-за-коледа

декор-за-коледа

декор-за-коледа