Идея за френска Коледа

ideq za frenska koleda

Предлагаме ви една идея за френска Коледа в дома, която може да използвате за празнично соаре с приятна компания. Френският шик във всичките му прояви е известен по целия свят. Откраднете си доза стил и блясък от французите и заложете на Коледна декорация далеч от ярките тонове. От цвета на тортата до опаковките на подаръците и интериора  – всичко може да изглежда празнично и стилно – комбинация, която би допаднала на всеки.

Идея за френска Коледа

ideq za frenska koleda s parti s priqteli

Далеч от шарената помпозност, характерна за празника, може да създадете усещане за бяла Коледа в интериора на дома си с използване на правилните цветове и Коледна украса. Направете една уютна, елегантна и топла атмосфера по време на студените зимни празници. Комбинирайки честването на Рождество Христово, приятелството и фантастичното пенливо вино, тази идея за френска Коледа представлява перфектния дизайн на едно случайно или модерно празненство в компанията на хората, които обичате.

Това очарователно парти, намиращо се в красива вила в Шаби шик стил, декорирано във френски Коледен стил, лесно може да накара всеки да пожелае да се присъедини към него. Това е място, в което искрите, папийонките, красиво опакованите подаръци и горещото какао ви карат да усетите магията на Коледа.

Коледно парти във френски стил

ideq za frenska koleda s shampansko

Заповядайте и вие на партито и разгледайте от близо кадрите, поместени в галерията със снимки по-долу. Откраднете идеите и организирайте едно подобно соаре с приятелите си по случай Коледните или Новогодишните празници. Станете домакин на едно незабравимо и стилно тържество, с много настроение и усмивки.

dekoraciq za koledno parti vuv frenski stil

koledno parti vuv frenski stil

koledna ukrasa vuv frenski stil

ideq za frenska koleda

koledno parti idei

domashno koledno parti s priqteli

ideq za frenski stil koledna ukrasa

ukrasa za koleda vuv frenski stil

ideq za frenska koleda s shampansko

koledna ukrasa frenski stil za doma

ideq za koledno pari vuv frenski stil s shampansko

ukrasa na bqla koledna elha v frenski stil

idei za opakovane na koledni podaruci v frenski stil

koledna dekoraciq v frenski stil

koledni mufini za koledno parti

praznichna koledna vecher v frenski stil

praznichna koledna vecher v frenski stil s shampansko

 

Източник: Stylemepretty.com