Идея за коледна украса

Реклама

идея за коледна украса

Идея за коледна украса по модерен и празничен начин.

Всяка година, с наближаването на Коледа, навсякъде около нас започва да става по-красиво и светло, благодарение на празничната коледна украса, която радва малки и големи.

Реклама


Започва трескавата подготовка за най-хубавия семеен зимен празник и както подобава всеки бърза да се прибере на топло у дома, където да украси традиционната за празника елха, подготвена да подслони куп подаръци за Коледа под нея, с които дядо Коледа ще зарадва всички послушни деца и техните роднини. По-креативните търсят нови идеи за коледна украса, които да бъдат по-различни и интересни, но същевременно лесни и впечатляващи. Именно за тях предлагаме възможност да направят една по-модерна украса за Коледа, в която участва любимият на малчуганите  коледен чорап, пълен със сладки лакомства, с който да отпразнуват популярните тенденции като модерни шарки, изкуствена кожа и пискюли, докато спазват една от типичните за Коледа традиции.

Идея за коледна украса

идея за коледна украса

Вариантите как да си направим коледна украса се увеличават с всяка изминала година и традиционните чорапи с коледни мотиви претърпяват актуализация, за да подхождат на интериора във всеки модерен дом. Семплата, но изискана коледна украса за дома става все по-предпочитана и заема мястото на претрупаната коледна декорация в червено, зелено и бяло, която напомня за приказна картичка за Коледа.

Модерната и веднага създаваща асоциации с усещане за топлина и уют овча кожа може да намери своето място във всяка част на съвременния интериорен дизайн. Не случайно през студената зима възглавниците от бялата топла материя и одеалата от изкуствена кожа са толкова популярни и намират място във всяка стая. В действителност, пухкавият текстил е така силно застъпен от известно време и не показва никакви признаци на изчезване. Нищо чудно, че толкова много модерни чорапи прегръщат тенденцията с уютния текстил. Той е перфектно зимно допълнение към зимните празници.

Идея за украса за Коледа

идея за коледна украса

Проектите за направи си сам коледна украса са начин да се прояви творчество и да се прекара приятно време на топло у дома по време на дългите коледни празници. Може да използвате тази възможност за направата на коледни играчки или лесни чорапи за Коледа като тези, които са в неутрални, но изискани цветове. Кройката е лесна и дори може да вземете размера на ходилото на всеки, за когото ще подготвите подобен, ръчно изработен с много любов подарък за Коледа.

идея за коледна украса

Сред подходящите за коледна украса идеи, които искаме да ви представим тук са и тези пухкави, висящи над камината чорапи, направени от акрил и полиестер, чиято монохромен вайб ни очарова.

идея за коледна украса

Ако търсите идеи за коледна украса направи си сам, която да бъде семпла, стилна и впечатляваща, отново може да разчитате на добрия стар коледен чорап. Използвайки тази идея за коледна украса може да създадете празнично настроение дори там, където няма коледна елха. Разгледайте и останалите предложения с участието на този символ на Коледа и го превърнете във фокусна точка на всички идеи за коледна украса, които ви хрумнат.  Весели празници!

идея за коледна украса

идея за коледна украса

идея за коледна украса

идея за коледна украса

идея за коледна украса

идея за коледна украса

идея за коледна украса

идея за коледна украса

идея за коледна украса

 

 

източник:decoist.com


Реклама