Коледен венец в украсата на дома

Реклама

коледен венец

Прибавянето на Коледен венец в украсата на дома е най-популярният начин за тематичната декорация в отделните помещения. Идеите за възможните места за поставянето му, освен върху вратата, разбира се, са много, както може да се уверите от снимките по-долу.

Реклама


Креативността и тук се цени високо, така че ако искате да внесете Коледния дух и настроение в жилището си, трябва да заложите на идейна Коледна украса.

Коледен венец в украсата на дома

коледен венец

По време на Коледните празници може да видите изобилие от традиционни зелени Коледни венци. Освен тях, модерните им версии се срещат в голямо разнообразие от материали, цветове, стилове и текстури. Закачени върху външната врата като декорация, те символизират гостоприемство. Поставени над камината, окачени върху корниза на прозореца, над шкафа или огледалото, те символизират светлия празник на Христовото рождество и пазят традицията жива столетия наред.

Украсете дома си с красив коледен венец

коледен венец

За щастие, съвременната Коледна украса позволява символите на празника да присъстват в украсата под различни форми. В домовете с модерен интериор, цветовете и орнаментите са малко на брой, но за сметка на това – скъпи и изящни.  За украса, решена в сребърен и златен цвят, например, не е нужно да се прави компромис със зелените клонки. Както елхата, така и коледния венец, може да бъдат направени от изкуствен материал в бял или сребрист цвят.

коледен венец

Декорацията в златисто, червено и бяло изглежда не по-малко празнична. Препоръчително е да се аранжира само в един кът. Изобилието би направило помещението претрупано, но ако на всички членове на домакинството това им допада, значи няма проблем.

коледен венец

Добре е да се спазва правилото за еднакъв цвят на клонките върху елхата и коледния венец. Ако елхата е естествена, най-подходящият материал за венеца биха били свежите зелени клонки.

коледен венец

Шишарките са чудесен естествен материал, които може да внесете в дома си, без да се притеснявате, че топлината на помещението ще съсипе, както се получава с елховите клони. Използвани за Коледен венец, те наистина изглеждат красиво. Разгледайте и останалите снимки в галерията по-долу, за да откриете място за коледен венец в абсолютно всяка стая на дома си – от спалнята до банята.

коледен венец

коледен венец

коледен венец

коледен-венец

коледен-венец

коледен-венец

коледен-венец

коледен-венец

коледен-венец

 


Реклама