коледна украса

Идеите за блестяща Коледна украса в пастелни тонове, с които да осветите празника си, може да са много ефикасни. Цветовата схема на меките нюанси е много приятна и с малко отразяващи светлината частици могат да се получат много сладки декорации.

Коледна украса в пастелни тонове

коледна украса

Традиционните Коледни цветове са червено, зелено, бяло, сребърно и златно. Новият тренд, вдъхновен от шаби шик дизайнерския стил, са пастелните тонове в Коледната украса. Елементите с огледална повърхност или посипани с брокат от млечните нюанси са много шик. Бледо розово и синьо са новите багри, които са представени като актуална тенденция в зимната празнична декорация.

Пастелните тонове в Коледната декорация

коледна украса

Сега е моментът да опитате нещо ново и различно. Бъдете в крак с последните тенденции и създайте красива Коледна украса в меки пастелни тонове в дома си. Озарете всяко кътче от дома си с помощта на огледални орнаменти и бляскави пигменти. Меките нюанси са много привлекателни за очите, а освен това могат да създадат много игрив вид на помещението, особено ако е обзаведено във винтидж стил.

коледна украса

Ненатрапчивите цветове на Коледната украса, които може да използвате през тази година, определено ще променят атмосферата в дома ви. Съчетайте бебешко розово, синьо, лилаво, перлено и кремаво по всевъзможни начини, за да постигнете един ефектен декор.

коледна-украса

Преобладаващите нюанси от розовата гама определено ще допаднат само на дамите, така че ако покрай вас няма мъжко присъствие, може да се позабавлявате, като направите една типично женска Коледна декорация.

коледна украса

Разгледайте и останалите сладки предложения и идеи за Коледна украса в меки пастелни тонове, които може да поставите под формата на Коледен венец, декорация върху празничната трапеза, висящи орнаменти върху елхата и дори Коледни сладки, за да постигнете настроение и модерно декориран дом.

коледна украса

коледна украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса