Коледна украса за маса

Реклама

коледна украса за маса

Предложението за Коледна украса за маса в зелено и розово ще допадне на домакините, които искат да направят модерна декорация на празничната трапеза, но без да бягат далече от традицията.

Реклама


 Креативността и въображението са качества, с помощта на които всяко нещо може да бъде представено по различен и впечатляващ начин, благодарение на малко сръчност и добри идеи. Сигурни сме, че в желанието си да подготвите уютна и впечатляваща коледна атмосфера в дома си, често търсите съвети, от които да почерпите вдъхновение. И макар и да се чувствате така, сякаш сте опитвали какво ли не през годините, в статиите на LAZARA винаги може да откриете нещо ново и идейно, което да вземете на заем и да зарадвате гостите си. Възползвайте се от това и получете заслужени комплименти за проявените находчивост и добър вкус.

Коледна украса за маса в зелено и розово

коледна украса за маса

Високата бяла коледна елха в стаята дава възможност за ненатрапваща се украса. По този начин емблематичният символ на Коледа присъства в дома ви в цялата си прелест, но без да насочва погледите изцяло върху себе си. Това позволява една Коледна украса за маса в нюанси на зелено и розово, която да допълни  декорацията в помещението и да изглежда празнично, весело и красиво.

коледна украса за маса

Невероятно е как всяка година по това време се носи някаква тайнствена магия и настроение в студения въздух. Празничното настроение събира роднините и приятелите около красиво декорираната празнична трапеза, която домакинята е подготвила с вкусни ястия и впечатляваща Коледна декорация.

коледна украса за маса

Създайте една изискана украса за маса с няколко малки изкуствени елхи в различни размери и цветове. Посипете върху покривката изкуствен бял сняг. Ръчно бродираните салфетки с мили пожелания ще покажат личното ви отношение към гостите, както и уменията ви. Индивидуалните малки символични подаръчета за всеки ще го накара да се почувства специален и желан.

коледна украса за маса

Разгледайте детайлно тази украса за маса в снимките по-долу и използвайте идеята, за да създадете впечатляваща декорация в дома си.

коледна украса за маса

коледна украса за маса

коледна украса за маса

коледна украса за маса

коледна украса за маса


Реклама