Коледна украса за маса в златно и марсала

Реклама

коледна украса за маса

Понякога се налага да се направи една изискана и празнична Коледна украса за маса в офиса, когато работата ви задържа на работното място.  Колкото и този празник да се възприема като семеен, понякога обстоятелствата изискват част от дните около Коледа и Нова година да се прекара с колегите.

Реклама


То това по никакъв начин не трябва да ви спира да почувствате веселия Коледен дух, които се носи във въздуха навсякъде около вас. Организирайте си едно красиво местенце, на което да се почерпите с хората, с които общувате най-често през годината по 8-10 часа на ден. Отпразнувайте заедно постигнатите успехи и си поставете нови цели, които да достигнете заедно като екип през следващите 365 дни.

Изискана Коледна украса за маса

коледна украса за маса

Бялата покривка е класика, на която винаги може да заложите, без никаква опасност да сгрешите. Красивите прибори обикновено се използват за специални случай, така че сами по себе си гарантират усещане за празничност. Цветовата схема, решена в случая, допълнително ще подпомогне този ефект. Марсалата е модерният цвят на годината и ще внесе тенденциозност, а златото ще допълни нейната изисканост. Тази комбинация, представена на белия фон наоколо, ще създаде една невероятна обстановка.

коледна украса за маса

Красиво аранжираната празнична трапеза е гаранция за добро настроение. Коледните символи могат да присъстват деликатно върху приборите, ако намирате богатата Коледна украса за претрупана и не ви допада. Звездите и снежинките върху чините в златно и марсала са чудесен вариант, които съвпада с избраната цветова схема.

коледна украса за маса

Белите порцеланови свещници, златните вилици, лъжици и ножове и красивите чаши за шампанско са достатъчна и изящна украса върху масата сами по себе си.  Малките златни камъчета, които обозначават местата на присъстващите и красивия букет с цветя в центъра на трапезата ги допълват.

коледна украса за маса

Разгледайте отблизо снимките в галерията по-долу, които показват детайлно как да използвате тази идея за украса на маса, като за работното място, така и за дома.

коледна украса за маса

коледна украса за маса

коледна украса за маса

коледна украса за маса
коледна украса за маса


Реклама