koledna ukrasa za prozorci

Празничната декорация на дома започва с украсяването на елхата, последвано от ефектна Коледна украса за прозорци и венец на вратата. Настроението трябва да се усеща от всяко кътче в дома – от входа, през всяка обитаема стая до терасата. Колкото повече светлини, елхови клонки, шишарки и орнаменти в червено, зелено, златисто, сребристо и бяло присъстват в помещенията, толкова по-близо до магията на Коледа ще се почувствате.

Идеи за Коледна украса за прозорци

koledna ukrasa za prozorec

Всяка Коледна украса на прозорци ще привлече вниманието върху рамката, независимо дали е поставена отгоре като висящ венец, падаща гирлянда или е оформена като блестяща декорация долу в ъгъла. В единия случай ще покаже на всички, които гледат отвън, че в дома ви цари Коледния дух, а в другия – че искате да създадете домашен уют и празнична атмосфера.

Празнична Коледна декорация на прозорци

koledna ukrasa za prozorci s venci i borovi klonki

Зелените елхови или борови клонки са символ на Коледната украса и никога няма да сбъркате, ако ги използвате под каквато и да е форма. Навити на кръг като Коледен венец, закачени като дълга гирлянда от край до край на рамката на прозореца или поставени във ваза – функционалността им ги прави универсални. Освен това естественият им приятен аромат и свежест внасят празничност и ухание в стаята.

Белите снежинки, като символ на зимата и красотата, която може да създаде природата през зимата, също са част от символиката на Коледа. Може да ги използвате както за идея за украса за прозорец, така и за леки играчки върху елхата, за декорация върху празничната трапеза или елемент върху опаковката на подаръците за близките.

koledna ukrasa za prozorci s lampichki

Светещите Коледни лампички са лесен и ефектен начин за Коледна украса за прозорец. Дългите студени дни, в които тъмнината преобладава и вечерите започват от късния следобед, изглеждат много по-приятни и уютни, когато са осветени от меката им светлина в стаята.

koledna ukrasa za prozorci s hartieni ruchno napraveni igrachki

Леките, ръчно изработени Коледни декорации от цветна хартия, стиропор и филц са повод за гордост и събиране на комплименти. Поставени на видно място върху прозореца, те дават възможност и на минувачите покрай дома ви да им се порадват.

ideq za koledna ukrasa za prozorci s snejinki

koledna ukrasa za prozorci s zvezda

koledna ukrasa za prozorci s izkustven snqg i shabloni

koledna ukrasa na prozorci v kuhnq

koledna ukrasa za prozorci s venex i girlqndi s igrachki

koledna ukrasa za prozorci na detska staq s girlqndi

ukrasa za koleda na prozorci s lampichki

idei za koledna ukrasa za prozorci s sveteshta zvezda

koledna ukrasa za prozorci s ruchno napravena koledna dekoraciq

koledna ukrasa za prozorci s borovi klonki

koledna ukrasa za prozorci s zvezdichki

sempla koledna ukrasa za prozorci

koledna ukrasa za prozorci s jivi zeleni venci