Koледа

Коледни филми

koledni filmi

koledni filmi

Коледни филми – ТОП 10 класически и забавни филми, които можете да гледате.

Това е най-прекрасното време на годината, на всичкото отгоре е и най-прекрасното време за тематично Коледно кино! На вън вали, студено е, вие сте във ваканция и изкате да прекарате предпразничните си дни в спокойствие, преди да се впуснете в приготовленията за Бъдни вечер и Рождество Христово. Коледните филми имат нещо като „нестабилна репутация“, заради лошо анимирани говорещи елени, забравени деца вкъщи и какво ли още не. Но най-добрите Коледни филми, повярвайте, има какво да предложат. В нашия списък ще има нахлуващи на връх Коледа крадци, комикс злодеи, забавни и комични герои. Така че, си направете голяма купа с пуканки, печени кестени, вземете си и други лакомства и се настанете удобно за гледането на едни от най-добрите Коледни филми.

Топ 3 Коледни филми

koledni filmi

БАТМАН СЕ ЗАВРЪЩА (1992 г.)

Мишел Пфайфър е в ролята на Жената Котка, Дани де Вито като Пингвина, a Майкъл Кийтън спасява света от тях в костюма на Батман. Продуциран и режисиран от Тим Бъртън, филмът е една тъмна комична класика, а костюмите от него са едни от най-емблематичните и разпознаваеми в поп културата. Със сигурност Коледата на жителите на измисленият комикс град Готъм, който е пазен от Батман, е един от най-запомнящите се.

koledni filmi

САМ В КЪЩИ (1990 г.)

„Сам в къщи“ е един от най-гледаните, обичани и забавни Коледни комедии. Няма дете, което да не обича да гледа пакостите на малкия Кевин, който е забравен от родителите си в къщи на връх Коледа. Той е достатъчно смел и хитър, за да се пребори с двама некадърни мъже, които са решили да ограбят къщата им.

koledni filmi

УМИРАЙ ТРУДНО 1 (1988 г.)

Колкото да ви се струва странно, поредицата на „Умирай Трудно“ се води (неофициално) в категорията Коледен-екшън филм. В главната роля на нюйорският полицай Джон Макклейн – самият Брус Уилис, който успява да превърне ролята си в един от класическите образи на съвременното кино.

Още Коледни филми

koledni filmi

ЕДУАРД С РЪЦЕТЕ НОЖИЦИ (1990 г.)

koledni filmi

ГРЕМЛИНИТЕ (1984 г.)

koledni filmi

ЕЛФ (2003 г.)

koledni filmi

ВАКАНЦИЯТА (2006 г.)

koledni filmi

КОЛЕДНА ПЕСЕН (1938 г.)

koledni filmi

ПОЛЯРЕН ЕКСПРЕС (2004 г.)

koledni filmi