Koледа

Коледни идеи за украса и декорация на дома

koledni idei

koledni idei

Намирането на интересни и нови Коледни идеи всяка година не е лесна работа. За да се създаде една невероятна Коледна украса е нужно да се започне с впечатляващ замисъл, от който да се продължи към създаване на цялостната празнична Коледна декорация на дома. Придържането към определена цветова схема в помещението определено в крачка в правилната посока. Но освен това са нужни добро настроение, въображение и креатвност, насочени към детайлите.

Коледни идеи

koledni idei

Символът на празника – Коледната елха е задължителен атрибут във всяка украса. Разбира се, от вас зависи дали ще заложите на традиционен вариант или на по-необичаен. С подходящите Коледни идеи може да пресъздадете класическата форма на дръвчето по всякакъв начин. Какво ще кажете за този на снимката горе? Определено това е най-впечатляващата Коледна елха, която сте виждали, нали? Не изисква допълнително пространство, няма опасност игличките й да паднат или да убодат някого, нито да се запали. Създава празнично настроение, изглежда фантастично и приковава погледите. Какво повече ни трябва?

Коледни идеи за всеки дом

koledni idei

Ефектната Коледна украса не изисква много. В малките помещения големите елхи заемат прекалено пространство, което може да създаде известно неудобство. Решението е малко, но стилно декорирано дръвче, което е напълно достатъчно.

koledni idei

Тази Коледна идея ще допадне на хората със собствен стил и нестандартно виждане за нещата. Младежите със сигурност ще харесат този вариант на коледна елха пред класическия. Освен че не изисква нищо повече от лента с няколко флагчета, които да определят визуално формата и типични символи като опакован подарък, венец и звезда на върха, тя лесно се прави и разваля, като оставя рафтовете, използвани за основа почти непокътнати.

koledni idei

Най-лесната и класическа идея за Коледна украса – елха, лампички и съчетание на червено и зелено. Никога няма да сбъркате, ако заложите на нея. Но закачлив надпис на стената и вкусни лакомства на масата ще създадат повече настроение.

koledni idei

Още една нестандартна Коледна идея, която може да развихри въображението. Разгледайте и останалите предложения в галерията по-долу и се заредете с нужното вдъхновение.

Още Коледни идеи

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei

koledni idei