Koледа

Коледни романтични филми

koledni romantichni filmi

koledni romantichni filmi

С настъпването на декември, в повечето от нас нахлуват нежни чувства и емоции, свързани със семейството, дома и половинките ни, затова сме ви приготвили няколко Коледни романтични филми. Коледа не е само опаковане и разопаковане на подаръци, готвене на много ястия и наздравици. Дните около един от най-красивите празници могат да бъдат изпълнени и с други преживявания. Именно дните и вечерите в топлия дом, около камината, с любимите хора и приятните моменти ни карат да обичаме все повече създанията около нас. Точно този период е много предразполагащ към гледането на малко филми, в които разказът за красивата любов е основен. Не е срамно да сте романтични и нежни, бъдете себе си и се отпуснете пред екраните.

Коледни романтични филми

koledni romantichni filmi

Ако сте решили да изгледате няколко Коледни романтични филми, вижте идеите, които ви даваме в следващите редове.

Във филма „Щастлива Коледа“, Ана Кендрик влиза в ролята на млада жена със силен характер, който дори е саморазрушителен. Тя се оказва сама по време на празниците и се нуждае от нов старт.

„Завръщане у дома за Коледа“ е филм, разказващ за две сестри с разделени родители. Тази година единственото им желание за Коледа е да съберат родителите си отново и да им припомнят любовта, която са имали по между си преди години. Дали ще успеят?

„Сняг“ – Том Кавана и Ашли Уилямс са главните актьори в този прекрасен филм  и ще ви покажат една вдъхновяваща история за влюбването на Коледа.

„Коледата на семейство Фитджералд“ – Едуард Бърнс (баща, отсъствал от живота на семейството си 20 години) се опитва да се събере отново с тях. В същото време той започва нова романтична история с жена от съседната врата.

„Кошмарът преди Коледа“ – Класическата (и жестока на моменти) приказка за Джак и Сали.

„Сватба по Коледа“ – Млада влюбена двойка планира да се омъжи по празниците, докато семействата им обикалят в града, поставяйки под въпрос любовта им.

„Снежният глобус“ – Анжела (Кристина Милан) открива чудодейните свойства на един снежен глобус и се озовава в магичен зимен свят, където се озовава в голямо приключение.