Коледно соаре

Реклама

коледно соаре

Представяме ви една идея за Kоледно соаре (“soir” на френски означава “вечер”). Настройте се да получите вдъхновение за декорация на масата.

Реклама


Ще ви подсетим какво да добавите на нея. В снимките очаквайте и още няколко трика, с които ще си прекарате страхотно тази вълшебна вечер. Крайният резултат ще ви очарова. А и не само вас, вашите близки също. По всичко личи, че домашният уют господства в дома, където са направени снимките. Ястията са безмесни и предполагаме, че ароматът на портокали и мандарини се носи из целия апартамент.

Идеи за коледно соаре

коледно-соаре

Какво би било едно Коледно соаре без лакомства, плодове, сладкиши и греяно вино? Чак ни се прииска вече да е Коледа. Атмосферата, която цари през тази вечер е несравнима с никоя друга. Комфорт и уют сплотяват всяко семейство, а в края на вечерта всеки има по една (или няколко) изненади от Дядо Коледа. Дори и възрастните. Но за да бъде още по-красива и подобаваща една такава нощ, ви даваме идеи в снимки.

Уютно и вкусно коледно соаре

коледно соаре

С тези идеи за Коледно соаре можете да приготвите една незабравима вечер за вас и семейството ви. Всеки я очаква с нетърпение, още от детските си години. Дали заради вълнуващите подаръци, които получаваме, дали заради самата атмосфера… всеки има своята причина. А вкусните ястия и красивата декорация играят основна роля.

коледно соаре

Спомняте ли си за топлите родопски одеяла на баба?

коледно соаре

Пригответе тематични питиета в червен цвят или си сипете традиционното червено вино за наздравици и настроение.

коледно соаре

Домашно приготвените сладкиши, кексове и други лакомства трябва да бъдат на пиедестал. Декоративните свещи допълнително стоплят отношенията и вечерта се превръща в доста по-уютна.

коледно соаре

Малките и големи подаръци, които всеки чака с нетърпение, макар възрастните да знаем, че няма Дядо Коледа. Важен е жестът, а не големината на кутията.

коледно соаре

И мирис на канела.

коледно-соаре

Портокали и мандарини като част от декорацията на Коледната трапеза.

коледно-соаре

коледно-соаре

коледно-соаре

коледно-соаре

коледно-соаре

коледно-соаре


Реклама