Koледа

Направи си сам Коледен венец

napravi si sam koleden venec

napravi si sam koleden venec

Изненадайте гостите и семейството си като пробвате да направите тази идея за Направи си сам Коледен венец. Хубавият празник и почивните дни ни подтикват да ставаме все по-креативни по отношение на декорацията. Вдъхновени от тази мисъл, дори и ние бихме се опитали да покажем талант като „бързи, смели и сръчни“. Все пак няма по-красив дом от подходящо декорирания, особено през празниците. Украсата има важна роля по всяко време. А по-празниците, сякаш всичко засиява, благодарение на тематичните предмети, разположени из цялата къща. Покажете индивидуалността си и вкуса си към Коледната украса. В снимките по-долу ще видите нагледно към какви резултати да се стремите. Постарали сме се да ви обясним в няколко стъпки как да се сдобиете с красив Коледен венец.

Направи си сам Коледен венец

napravi si sam koleden venec

Идеята ни за направи си сам Коледен венец не изисква специални умения. Почти всички необходими материали са налични в природата навън. По време на една от разходките си в парка ще се снабдите с повечето от тях. Ето и конкретния списък:

  1. Горещ силикон и сухо лепило
  2. 70 см дълги клонки от дърво, които да увиете във форма на окръжност
  3. Борови шишарки
  4. Цветарска тел
  5. Панделка по избор
  6. Цветни звънчета ( по желание )
  7. Свежи зелени борови клонки

Коледен венец – направи си сам в няколко стъпки

napravi si sam koleden venec

1. Първата стъпка ни напомня за момент Цветница и раздаването на върбови клонки, които после правим във формата на венец. Завийте боровите клонки в окръжност, което ще позволи на малките им разклонения да останат стърчащи. Когато получите желаната форма, прикрепете зелените борови клонки с помощта на горещия силикон. Разположете шишарки по ваше усмотрение. Залепете ги по същия начин.

2. Изрежете на три равни части дългата лента, която сте си избрали. Подвийте ги по отделно. Прикрепете ги една към друга в подобна на показаната форма. Залепете ги. Върху тях приложете звънчетата.

Вече сте готови с вашия Коледен венец за врата. Окачете го на входната врата или на друго място, където мислите, че ще е забележим и красив.