коледна украса

Може да използвате разнообразие от светеща  коледна украса, за да създадете по уникален начин един забележителен празничен декор. С поставянето на мека светлина от пламък на свещи или малки лампички на неочаквани места, Коледната декорация и веселото настроение в дома ви ще бъдат повече от впечатляващи. Имаме цяла галерия с доказателства за това. Убедете се сами!

Светеща коледна украса

коледна украса

Празничната украса носи неповторим чар и атмосфера в дома по време на специалните периоди в годината. Но Коледната декорация определено е най-любима за малки и големи. Всяка зима домовете се превръщат в уютни и магически преобразени помещения, осветени от коледни лампички и напоени с аромат на коледни сладки и горещ шоколад. Топли и красиви места, които никой не иска да напуска и предпочита да прекара по-голямата част от сезона именно там.

Ефектна Коледна украса с топла светлина

коледна украса

Има много начини да използвате светеща коледна украса вътре в дома си, както и непосредствено в близост извън него. За да създадете уникални елементи към празничната декорация, които внасят усещане за уют и разкош, просто смесете различни идеи за осветяване, както в блещукащи светлини с различни цветове.

коледна украса

Прибавете блясък и светлина в живота си чрез умело използване на осветлението. Ето пример за семпла, но ефектна празнична декорация. Подходяща е почти за всяко място, като единственото, което трябва да съобразите е дължината на кабела с лампичките.

коледна украса

Тази интересна идея за светеща коледна украса определено прави впечатление. Използването на лампичките по очаквани и неочаквани начини показва творчество и въображение, което е гаранция за създаване на невероятна празнична декорация.

коледна украса

Няколко празни големи буркана може да се трансформират в блещукащи фенери, в които като че ли са уловени ято светулки.

коледна украса

За да направите стилна и креативна светеща Коледна украса в дома си, разгледайте галерията с необичайни начини за използване на най-често използваните източници на светлина в снимките по-долу.

коледна украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса