Украса за малка елха

Реклама

украса за малка елха

Ще ви покажем няколко идеи за украса за малка елха, понеже в днешно време доста семейства са принудени да имат именно такава, а не голяма. Ограниченото пространство, с което разполагат го налага.

Реклама


Въпреки това, има начини и тя да изглежда достатъчно красива и достойна за празника. Размерът не винаги има значение.

Украса за малка елха

украса за малка елха

Когато става въпрос за украса за малка елха, няма някакви задължителни условия и правила, по които да го правите. Свободни сте да избирате между естествени, изкуствени, бели, розови, сини и какви ли още не разновидности на дръвчета. Има дори и порцеланови. Покажете индивидуалността и вкусовете си към естетиката. Можете да декорирате целия си дом с помощта на няколко малки дръвчета разпръснати из стаите.

Идеи за украса на малка елха

украса за малка елха

Внасянето на празнично настроение ви е гарантирано с подходящата украса за малка елха. След това я поставете в ъгъл, в центъра на стаята, пред входната врата или в банята дори. Както казахме, няма ограничения, стига да изглежда красиво. Гирляндите, например могат да имат страхотен магически ефект ако са златисти и върху бели елхи (поне 3) подредени по големина до някоя от стените. Децата, вярващи в Дядо Коледа, може би ще се чудят защо са три, но вероятно ще предположат, че е защото добрия старец не може да събере подаръците само под една.

украса за малка елха

Една лесна идея за украса на малка елха е да я сложите в шампаниера или саксия, която да облечете с фолио и да покриете дръвчето с бели снежинки. Лампичките ще добавят тържественост и привличащ погледа ефект. На малка елха стоят добре и естествени клонки, боядисани в синьо, червено или златисто. Играйте с въображението си и със сигурност ще си направите уникална украса на дръвчето.

украса за малка елха

Ако в дома ви преобладава белия цвят, избор на подобна украса за малка елха ще стои неочаквано добре. Светлия фон на помещението е идеален, за да превърне дръвчето във фокусна точка със своята изпъкваща декорация в розов цвят.

украса за малка елха

Декорация на малка елха със златисти декоративни елементи. Съчетават се чудесно предвид бежовото интериорно обзавеждане. Дори вашето да не е такова, златистото само по себе си изпъква чудесно върху тъмно зелените клонки на дръвчето.

украса за малка елха

украса-за-малка-елха

украса за малка елха

украса за малка елха

Украса за малка елха

украса-за-малка-елха

украса-за-малка-елхаукраса за малка елха

 

 

 


Реклама