Нова година

Парти идеи за Нова година

нова година

Нова година е един чудесен повод за забавление и събиране с приятели. Ако сте решили да празнувате в домашни условия, декорацията е едно от най-важните неща, за които трябва да се погрижите. Тя е способна да промени коренно атмосферата и да я направи много забавна и неочаквана. Заедно с нея обаче, напитките и храната са също толкова важни. За да се получи добър купон, храната и напитките са също от значение. Гостите трябва да са сити и напоени (с алкохол). В снимките по-долу ще видите вдъхновение за декорация и други парти идеи за празничната вечер. С тях лесно ще успеете да преобразите традиционната маса и цялото помещение в запомнящо се място. Бъдете сигурни, че гостите ви дълго време няма да забравят за доброто прекарване.

Парти идеи за Нова година

нова година

Лесно можете да се сдобиете с подходяща декорация за Нова година, ако изберете тема, в която да я направите. Свещите и панделките в златисто или сребристо са подходящи празнични елементи, които можете да включите в украсата. Намотайте няколко бляскави лентички от плат (продават се в магазините за декорация) около прозорец или елегантно интегрирайте на масата. Завържете столчетата на чашите за шампанско с подобни. По този начин ще добавите много настроение за цялата компания.

Интересни идеи за Нова година в златисто

нова година

Направете тирамису, но не в тава за сладкиши, а във високи чаши. Уверете се само, че имате достатъчно дълги лъжички, с които да може да се консумира. Нестандартното решение за сервирането му ще бъде прието с усмивка, гарантираме.

нова година

Не оставяйте бутилката от шампанско неукрасена. Залепете върху нея брокатени златисти частици, за да е в тон с останалата декорация върху масата.

нова година

Ако сте решили да заложите на златистите нюанси, добавете подобни салфетки или прибори по възможност.

нова година

Развихрете въображението си и внесете празничната атмосфера в помещението.

нова година

нова-година

нова-година

нова-година

нова-година