Декорация

Украса за маса

украса за маса

Идеите ни за украса за маса са способни да внесат голяма доза свежест на вашата трапеза или върху декоративната масичка. Първата снимка е живо доказателство за това, че е възможно да направите цял пейзаж с подходящи цветя и зелени елементи. Удоволствието от храната на масата ще се увеличи при вида на тази страхотна гледка. Каквито и варианти за съчетания на предмети да ви се въртят в главата, не пропускайте да добавите към тях и цветя. Винаги изглеждат освежаващо, красиво и зареждащо с положителна енергия.

Украса за маса

украса за маса

Съобразете своята украса за маса с покривката. Това не е задължително условие, когато става въпрос за добавянето на цветя, но в случай, че не разполагате други декоративни елементи, е добре да го направите. И за да не изглежда като “спусната от небето”, можете да я съчетаете дори с обзавеждането на помещението. Сезонни цветя и свещи са чудесна комбинация, възприемат се прекрасно, макар и съчетанието им да е комерсиално. Свещите като символ на уюта, никога няма да излязат от мода. Ето още няколко идеи в снимки по-долу.

Интересни идеи за украса за маса

украса за маса

Когато става въпрос за украса за маса за определен повод, овациите ще са ви гарантирани, ако първо изберете темата на тържеството и след това пригодите към нея декорацията. Може да се справите лесно със задачата, като помислите за нея на цветово равнище, например.

украса за маса

Представяме ви един уникален пример за украса за маса с отпускащ ефект. Постигнат е с разполагането на няколко малки свещички в подходящи съдове, приличащи на фенери. Препратка към морето ни донася малкия кораб, мидите и камъчетата, който са част от декорацията.

украса за маса

Ретро идея за украса за маса. Книгите с автентични корици, звънчето и канапените връзки са една чудесна препратка към отминалите времена. Ако и интериорният дизайн е с подобни нотки, няма какво повече да се замисляте.

украса за маса

Добавете доза лукс и стил със златистите елементи върху масата. Блестящи свещници или облепени със златисто фолио вази ще направят масата ви по-шик.

украса за маса

украса-за-маса

украса-за-маса

украса-за-маса

украса-за-маса

украса-за-маса

украса-за-маса

украса-за-маса

украса-за-маса