Великден

Свежи великденски украси за маса

velikdenska ukrasa za masa qica kupa cvetq

Събрахме няколко свежи великденски украси за маса, които ще разведрят обстановката. Великден е чудесен повод за празнуване със семейството и приятелите. Дайте тона на Великден с една незабравима, лесна за направа украса. Ако искате да бъдете напълно подготвени за този празник би трябвало вече да започнете планирането на начини да декорирате на масата и дома си.

Украси за маса със символите на Великден

velikden ukrasa masa qica zaici

Тези красиви великденски украси са вдъхновени от фигурите и предмети символ на празника, а именно яйца, зайчета и други.  Вариант е да съчетаете тези творчески идеи за вашия Великден или да ги използвате като вдъхновение, за да създадете своя уникална украса за маса.

Великденски украси за маса с много цветя и свежест

velikdenska ukrasa za masa qica sveshti

Няма да сгрешите, ако поставите акцента на масата чрез яйца заобиколени от цветя и центрирани в средата на трапезата. Настроението ще бъде ведро, а атмосферата спокойна.

ukrasa velikden pilenca qica

Още една чудесна идея за великденска украса за маса. Празнувайте Великден на открито, ако времето позволява. Декоративното дърво на снимката е напръскано с бял спрей. Яйцата в пастелни тонове се съчетават с керамични птици в същата цветова гама.

ukrasa masa velikden kek qica

На тази идея за украса ще се радват най-много децата. Лакомствата са на фокус. За по интересно поднасяне на мъфини можете да ги декорирате с кремове в зелено и оранжево така, че да се получи мини форма на морков. На пръчици забодете и други малки сладки изкушения. Няма да останат незабелязани със сигурност.

velikden ukrasa za masa cvetq

И все пак не всичко опира до яйцата на масата. Те не са задължителни, ако някъде другаде в помещението сте акцентирали с тях. Масата може да има по семпла визия стига да е с пролетно настроение. Лалетата ще ви помогнат за целта.

ukrasi velikden masa chinii qica

 Свежа великденска украса за маса с лалета и сини яйца в купа

velikdenska ukrasa za masa sini qica cvetq

 Интересна великденска украса с дръвчета и яйца

velikdenska ukrasa za masa qica darveta

 Пролетни цветя като част от великденската украса за маса

velikdenska ukrasa za masa cvetq laleta

 Маса в розово с пеперуди и пролетни цветя

velikdenska ukrasa za masa cvetq peperudi

 Свежа великденска украса за маса на двора с много цветя

velikdenska ukrasa za masa cvetq

 Маса украсена с яйца и зайче за Великден

velikden masa ukrasa zaek qica

ukrasa masa velikden chinii

velikdenska ukrasa laleta zaek qica