Великден

Свежи великденски украси за маса

velikdenska ukrasa za masa

Събрахме няколко свежи великденски украси за маса, които ще разведрят обстановката. Великден е чудесен повод за празнуване със семейството и приятелите. Дайте тона на Великден с една незабравима, лесна за направа украса. Ако искате да бъдете напълно подготвени за този празник би трябвало вече да започнете планирането на начини да декорирате на масата и дома си.

Украси за маса със символите на Великден

velikden ukrasa za masa s qica i zaici

Тези красиви великденски украси са вдъхновени от фигурите и предмети символ на празника, а именно яйца, зайчета и други.  Вариант е да съчетаете тези творчески идеи за вашия Великден или да ги използвате като вдъхновение, за да създадете своя уникална украса за маса.

Великденски украси за маса с много цветя и свежест

velikdenska ukrasa za masa sus sveshti

Няма да сгрешите, ако поставите акцента на масата чрез яйца заобиколени от цветя и центрирани в средата на трапезата. Настроението ще бъде ведро, а атмосферата спокойна.

ukrasa za velikden s pilenca i qica

Още една чудесна идея за великденска украса за маса. Празнувайте Великден на открито, ако времето позволява. Декоративното дърво на снимката е напръскано с бял спрей. Яйцата в пастелни тонове се съчетават с керамични птици в същата цветова гама.

ukrasa za masa za velikden

На тази идея за украса ще се радват най-много децата. Лакомствата са на фокус. За по интересно поднасяне на мъфини можете да ги декорирате с кремове в зелено и оранжево така, че да се получи мини форма на морков. На пръчици забодете и други малки сладки изкушения. Няма да останат незабелязани със сигурност.

velikden ukrasa za masa cvetq

И все пак не всичко опира до яйцата на масата. Те не са задължителни, ако някъде другаде в помещението сте акцентирали с тях. Масата може да има по семпла визия стига да е с пролетно настроение. Лалетата ще ви помогнат за целта.

ukrasi velikden masa chinii qica

krasiva velikdenska ukrasa za masa

velikdenska dekoraciq za masa s pudpuduchi qica

velikdenska ukrasa za masa cvetq laleta

velikdenska ukrasa za masa cvetq peperudi

velikdenska ukrasa za masa cvetq

velikden masa ukrasa zaek qica

ukrasa masa velikden chinii

velikdenska ukrasa laleta zaek qica