Великден

Великденска декорация за маса

velikdenska dekoraciq za masa s qica i cvetq

Около пролетният празник ни се дава голямо поле за изява на артистичните ни възможности и дойде време да ви покажем няколко идеи за великденска декорация за маса. Тя може да бъде в различен стил. Подбрали сме няколко идеи за на всеки вкуса и такива, които могат да се съчетаят добре с почти всякакъв интериорен дизайн. Великденската декорация сама по себе си е широко приложима. Може да се добави в интериора на всяко помещение. Но нека разгледаме как можем да си украсим трапезата.

Превърнете малките детайли на масата в бижута

velikdenska dekoraciq za masa

Използвайки следващите няколко идеи за Великденска декорация на маса можете да превърнете малките детайли в истинско бижу, с което да очаровате гостите и семейството си. Някои от украсите дори са подходящи за Великденски подарък.

Великденска декорация за маса с въображение

dekoraciq masa za velikden

Великденското дърво е доста популярен начин да превърнете трапезата си в елегантна и очарователна. В украсата за Великден няма никакви ограничения за използване на материали и предмети. Нужно е само да проявите доза въображение в съчетаването им или да се възползвате от някоя от снимките ни.

ideq za dekoraciq masa za velikden

Красив пример за свежо декориране на Великденска маса с бял заек и свещи. Боядисаните в меки бонбонени тонове яйца са поставени в порцеланова кошница върху слама. Разполагайки ги в центъра на масата ще внесете пролетна визия на цялото помещение.

dekoraciq za masa za velikden

Създателят на тази Великденска украса определено е артистично настроена личност. Дори рулата от прежда са станали многофункционални. Ключово е използването на свежи, ярки цветове. Идеално се съчетават с ръчно изработените от хартия топчести цветя в пастелни тонове, които са поставени в бяла ваза.

 Декорация за Великденска маса с яйца и свещи

dekoraciq masa za velikden

 Маса декорирана с порцеланови зайци и моркови

velikdenska dekoraciq za masa

velikdenska dekoraciq za masa

velikdenska dekoraciq za masa s qica

velikdenska dekoraciq za masa

interesna velikdenska dekoraciq za masa

krasiva velikdenska dekoraciq za masa

velikdenska dekoraciq za masa ideq

ideq za velikdenska dekoraciq za masa

velikdenska dekoraciq za masa s hartiq morkovi

velikdenska dekoraciq za masa s cvetq

velikdenska dekoraciq na masa zelenina qica