Градина

Идеи за декорация на градина

идеи за декорация на градина

Тези идеи за декорация на градина включват различни цветя, но можете да експериментирате според сезона и разновидностите. Растенията в градината са най-важната част в създаването на красив и приветлив екстериор. Те често участват в декорацията на откритите помещения. Според атмосферата, която искате да създадете, можете да прибавяте метални, дървени или други предмети. Ако точно сега ви липсва креативност и вдъхновение, можете да откриете подходящи съчетания за своя двор в снимките, които сме ви приготвили.

Идеи за декорация на градина с красиви цветя

идеи за декорация на градина цветя

Визията на откритото помещение ще бъде по-уютна, ако в своите идеи за декорация на градина включите цъфтящи растения и храсти. Замислете се и за глинени саксии, които ако ги пребоядисате ще преобразят начина, по който изглежда цветето. Често срещана тенденция е цветя да се поставят в плетени кошници, в неизползваеми дънери, в стари обувки дори. Изглеждат доста артистично по този начин. Включете камъчета в аранжирането на пространството.

Идеи за декорация на градина, превърната в стилен пейзаж

идеи за декорация на градина цветя в обувки

Една от нашите идеи за декорация на градина включва стари обувки, които могат да станат нов дом на любимите ви цветя. Ако успеете да ги поставите на едно място, а не разпръснати в двора, ще подсилите ефекта им.

идеи за декорация на градина

Ако разполагате с градина в задния двор на къщата или имота ви, можете да аранжирате ниски храсти между колоните, както е показано на снимката. По този начин, ще получите пространство, което по нищо няма да личи, че е заден двор. Гостите ви няма да се чувстват “на заден план”. Прибавете няколко саксии на земята с цъфтящи цветя и приятната атмосфера е готова.

идеи за декорация на градина външни мебели

Подарете на терасата пред някоя от стаите на къщата ви много цветове за повече настроение. Особено през летния сезон – няма неподходящ цвят. Всички “весели” нюанси са подходящи. Ще се сдобиете с привлекателно продължение на вътрешното помещение. Още по-естетически издържан ще е екстериорът, ако в стаята присъства някой от цветовете. Прибавете декоративни възглавници по външните мебели. Показаното обзавеждане се съчетава чудесно с висок метален свещник, вместо полилей.

идеи за декорация на градина

Поставяйки метална маса, пребоядисана в красив нюанс, ще добавите леко ретро излъчване. Ще бъде по-практично, ако е на колелца, за да можете да я местите.

идеи за декорация на градина цветя

Идеи за декорация на градина с течаща вода

идеи за декорация на градина шадраван

Идеи за декорация на градина със саксийни цветя

идеи за декорация на градина цветя

Идеи за декорация на градина с цъфтящи цветя и храсти по стълбите

идеи декорация на градина храсти цветя зелено

идеи декорация градина храсти стълби

идеи декорация градина цветя

идеи декорация градина външни мебели

идеи-за-декорация-на-градина-цветя

идеи-за-декорация-на-градина-люлка-тераса

идеи-за-декорация-на-градина-свещи-полилей

идеи -декорация на градина саксии

идеи-за-декорация-на-градина

 

идеи декорация градина цветя

Inline
Inline