Градина

Идеи за градина – детайлите са от значение

91views

идеи за градина

Ето няколко интересни идеи за градина – детайлите са от значение, ако искате да превърнете откритото пространство около дома си в уникално кътче за почивка. Топлите летни дни предразполагат към желание за прекарване на все повече време на открито, в компанията на приятели или семейството. Комфортът от домашната обстановка може да бъде изнесен и в екстериора на градината. Погледнете как живият зелен плет може да се превърне в плътна стена, върху която да закачите огледало или картини, както в стената на хола си. Уютна и стилна обстановка, нали?

Обособете си лятна трапезария на открито, ако имате такава възможност. Това място в градината, двора или площадката пред дома ви, ще събира всички около масата през топлите дни и вечери. Разгледайте предложенията, които сме ви подготвили и изберете това, което ще направи вашата градина по-красиво и уютно място.

Идеи за градина – детайлите са от значение и в откритото пространство

идеи за градина

Разговорите около огъня винаги са задушевни и приятни. Дори и през топлите вечери, когато огнището ще придаде романтичност на обстановката в градината. През хладните есенни дни може да се стоплите край пламъка на огъня с чаша чай и приятен разговор. Ако имате възможност да допълните тази от нашите идеи за градина в дизайна на двора или кътчето за отдих на открито, ще разполагате с уникален акцент и фокусна точка.

идеи за градина

Ето още един вариант на огнище в квадратна форма. Голямото пространство дава възможност за широки градински мебели с множество места за отдих на свеж въздух и прохлада в топлите дни. Пътеките са постлани с бетон, а зелените растения са отделени в обособени кътчета.

Още вдъхновяващи и оригинални идеи за градина

идеи за градина

В декорацията на тази градина преобладават камъните, които присъстват както като в подовата настилка, така и върху стените. Топлото дърво омекотява студенината от тях, а малкото огнище внася допълнително уют.

идеи за градина

Идеи за градина, в които модерните и изчистени пространства са декорирани със стил и усет за естетика. Външните линии на двора са обособени от ниски зелени храсти, а белите ситни камъни придават изчистен вид. Един огледален акцент е напълно достатъчен в зоната за релакс и събиране на слънчеви лъчи.

Идеи за дизайн на малка градина

идеи за градина

Идея за позициониране на пергола и барбекю в градината

идеи-за-градина-лятна-кухня-пергола

Кътче за сладки приказки в градината

идеи-за-градина

Идеи за поставяне на меки мебели на малка площ в градината

идеи-за-градина

идеи-за-градина

идеи-за-градина-с-цветя

идеи-за-градина

идеи-за-градина-трапезария

идеи-за-градина-лятна-кухня

идеи-за-градина-пергола

идеи-за-градина

идеи-за-градина

идеи-за-градина-лятна-кухня-с-бар

идеи-за-градина

идеи-за-градина

идеи-за-градина