Реклама

Преобразяване на градината

gradina ideq preobrazqvane

Направете пълно или частично преобразяване на градината. Разгледайте тези идеи, с които да добавите интерес към пейзажа и ще направите мястото по-лесно за поддържане.

Реклама


От лявата страна на снимките ще видите как са изглеждали откритите пространства до къщата преди промените, а в дясно ще видите подобрения вариант. Всички обичат да виждат ефектите в проектите”преди” и “след” . Ето няколко идеи за вдъхновение.

Преобразяване на градината

gradina preobrazqvane

Пустото място зад къщата може да се превърне в закътано и уютно местенце на открито. Обзаведено с дървени мебели за комфортна почивка, плочки за настилка и няколко интересни акцента, мястото изглежда преобразена, обитаемо и функционално.

gradina preobrazqvane hrasti cvetq

Eто как едно празно пространство с тяло за климатик в градината, може да изглежда много по-красиво и приветливо. Буйната растителност от храсти и цветя с различни височини и текстури може да превърне този кът в любим за очите. От друга страна сянката, която пазят растенията на климатика, помагат да се спести електроенергия.

Вдъхновение и мотивация

gradina ozelenqvane idei

Една пуста и обикновена градина може да изглежда изключителна с правилното озеленяване, вдъхновение и много труд. Това място със сигурност ще бъде сред най-предпочитаните места за отдих на собствениците на къщата.

gradina ideq preobrazqvane

Този грозен наклон за съжаление не стои добре пред постройката, но от дефекта винаги може да се постигне ефект – обикновено с повече въображение.  Една отворена тераса е чудесен начин да се справите с подобен проблем.

gradina idei preobrazqvane ozelenqvane

Много къщи имат градини, обрасли с храсти, които отчасти прикриват постройката и създават негостоприемна среда. Да разкриете скритата красота на дома определено си струва усилията. Най-трудната част в това преобразяване на градината се състои в премахването на тази стара зеленина. След това пространството се превръща в свежа плоча с микс от камъни, бордюри и лесни за грижа растения.

gradina-ideq ozelenqvane preobrazqvane

Много хора не се замислят за задната част на гаража, но това малко запустяло място може да се превърне в страхотно кътче за отдих и разкошна драматична градина с множество красиви растения.

Преобразена градина с пергола и сенчест кът за отдих

gradina ideq preobrazqvane mebeli

Перфектно преобразено място за вечеря в градината

gradina preobrazqvane ideq

Озеленен и преобразен ъгъл в градината

gradina ideq ozelenqvane preobrazqvane

Красивите зелени растения могат да преобразят градината

gradina preobrazqvane rasteniq

Идея за преобразяване на градината

gradina ideq preobrazqvane ozelenqvane

gradina preobrazqvane ozelenqvane ideq

Може да харесате и..


Реклама