Градина

Вдъхновяващи идеи за декорация на градината

ideq za dekoraciq na gradina

Тези вдъхновяващи идеи за декорация на градината могат да се приложат във всяко открито кътче, което искате да разкрасите. Високите температури, ярко синьото небе и слънчевите дни все повече приканват навън. И ако планувате да прекарате повече време докато се храните, забавлявате или почивате на чист въздух, вероятно е време да се замислите как изглежда градината ви и дали се чувствате добре там. Използвайте някои от тези предложения, за да осветите вашия нов екстериор в зеленото прохладно кътче до дома.

Вдъхновяващи идеи за декорация на градината

idei dekoraciq gradina

Добавете нещо забавно и функционално в градината под формата на цветни акценти. Възглавничките в цвят фуксия и мандарина и модерните принтове създават настроение и внасят свежест в откритите кътчета за почивка.

ideq za dekoraciq na gradina

Ако имате повече открито място, може да го обзаведете като стая, само че без стени. Създайте едно уютно пространство за срещи, което е подходящо както за забавления, така и за хапване в откритата трапезария, под сянката на широк чадър и в близост до огнището.

ideq za dekoraciq na gradina

Направете си комфортно и уютно кътче в градината с малък диван с меки възглавнички, китайски фенери и няколко саксии с цветя. Мислете креативно и не купувайте маса, а използвайте стар сандък, който вероятно заема място някъде в дома ви.

ideq za dekoraciq na gradina

Целта на лятната трапезария в градината е да събира семейството и приятелите около трапезата, като същевременно се избяга от всекидневната рутина. Изберете подходящи мебели, устойчиви на външните атмосферни условия, сложете тента и достатъчно места за сядане.

ideq za dekoraciq na gradina trapezariq

Искате ли с един модерен и евтин трик, които няма да налага преобразяването на цялата градина, да постигнете голямо впечатление? Една от най-добрите и лесни идеи за декорация на градината е да фокусирате вниманието върху някои декоративни елементи в червено, които стратегически ще разлеят яркия цвят през пространството за хранене.

dekoraciq za gradina idei

Мечтаете си за меко местенце, на което да си почивате и четете? Декорирайте около ключовото място – диванът. Традиционно канапе от ратан получава мигновена трансформация с няколко цветни плюшени възглавнички, небрежно разхвърляни отгоре и няколко цветни осветителни тела.

dekoraciq idei mebeli darvo

Когато в началото споменахме, че тези вдъхновяващи идеи за декорация на градината могат да се приложат на всяко открито кътче, имахме в предвид точно това. Ориентирайте гледката към приятно и красиво място, независимо дали си почивате в градината или до морето.

Идея за декорация в островен стил

idei dekoraciq gradina

Вдъхновяваща открита трапезария в градината

ideq dekoraciq gradina trapezariq otkrito

Широката люлка в градината е много добра идея

gradina ideq liulka dekoraciq

Хамак и декорация в градината

 gradina hamak ideq dekoraciq

Практична декорация на градината с бял сенник

gradina ideq dekoraciq sennik

dekoraciq gradina idei

dekoraciq ideq gradina mebeli

gradina dekoraciq mebeli kovano jelqzo

gradina dekoraciq ideq

kamina ideq dekoraciq gradina

gradina idei dekoraciq mebeli darvo