15 идеи за тераса в града

Реклама

terasa ideq pokriv

Избрали сме специално за вас 15 идеи за тераса в градска среда, които да ви вдъхновят и бъдат основа за ре-декорация. Малките апартаменти, колкото и уютно и правилно да са обзаведени и декорирани, имат едно кътче, което внася доза очарование на градската среда отвън вътре в малкия затворен рай, който наричаме дом.

Реклама


 С наближаването на топлите дни, желанието да прекарваме повече време на въздух се увеличава. Аранжирайте малката площ според вашия усет за естетика и го превърнете в място, където можете да пиете кафе рано сутрин, да слушате музика вечерта и да се наслаждавате на хубава компания – дали приятелска или на книга е ваш избор. Модерни, цветни или в рустик стил, разгледайте предложенията ни по-долу.

 Нови идеи за тераса в градска среда

terasa ideq rustik

Ето една от 15-те идеи за тераса в градски апартамент. Със сигурност Карлсон е успял да вдъхнови някои от вас с неговия непокорен начин на живот на покрива. Ако сте решили да последвате примера му и апартаментът ви се намира на последния етаж, това е един добър начин да разширите кухнята си през лятото, като сложите диван, масичка и малко растителност за свежест.

terasa malka ideq

Подходящ начин да се почувствате в една градска градина е да декорирате терасата си с много цветя и растения. Сложете и удобни пейки и сте готови да се излежавате по цял ден.

ideq terasa kamani

Ето и една добра идея за модерна тераса. Запазите просторността на площта, като си отгледате екзотични растения. Акцентирайте зеленото с бели разпръснати камъни.

terasa idei malka

Минималистичен дизайн – сложете във външното кътче на дома само два малки дивана и малка масичка за кафе. Добавете цвят с помощта на възглавниците.

terasa idei romantichna rozovo

Ето един истински кът за отдих! Розовите нюанси са супер-женствени, а ъгъла с възглавниците и одеялото са подходящи, както за четене, така и за отпускащото мисловно блуждаене с поглед из града, наблюдавайки живота, който кипи под вас.

terasa ideq buda

Терасата не винаги е място за самоизолиране, тя може да бъде и пространството, където се събирате с приятели и познати, за да споделяте еднакви емоции и преживявания.

Още декорации и идеи за тераса

terasa staklena masa ideq

apartament idieq vazglavnici

apartament terasa idei

idei teresa pokriv

terasa fotioil ideq masa

terasa idei rasteniq

terasa ideq dekor

terasa ideq fоtiol vazglavnici


Реклама