Обзавеждане и Дизайн

15 идеи за тераса в града

terasa ideq pokriv

Избрали сме специално за вас 15 идеи за тераса в градска среда, които да ви вдъхновят и бъдат основа за ре-декорация. Малките апартаменти, колкото и уютно и правилно да са обзаведени и декорирани, имат едно кътче, което внася доза очарование на градската среда отвън вътре в малкия затворен рай, който наричаме дом. С наближаването на топлите дни, желанието да прекарваме повече време на въздух се увеличава. Аранжирайте малката площ според вашия усет за естетика и го превърнете в място, където можете да пиете кафе рано сутрин, да слушате музика вечерта и да се наслаждавате на хубава компания – дали приятелска или на книга е ваш избор. Модерни, цветни или в рустик стил, разгледайте предложенията ни по-долу.

 Нови идеи за тераса в градска среда

terasa ideq rustik

Ето една от 15-те идеи за тераса в градски апартамент. Със сигурност Карлсон е успял да вдъхнови някои от вас с неговия непокорен начин на живот на покрива. Ако сте решили да последвате примера му и апартаментът ви се намира на последния етаж, това е един добър начин да разширите кухнята си през лятото, като сложите диван, масичка и малко растителност за свежест.

terasa malka ideq

Подходящ начин да се почувствате в една градска градина е да декорирате терасата си с много цветя и растения. Сложете и удобни пейки и сте готови да се излежавате по цял ден.

ideq terasa kamani

Ето и една добра идея за модерна тераса. Запазите просторността на площта, като си отгледате екзотични растения. Акцентирайте зеленото с бели разпръснати камъни.

terasa idei malka

Минималистичен дизайн – сложете във външното кътче на дома само два малки дивана и малка масичка за кафе. Добавете цвят с помощта на възглавниците.

terasa idei romantichna rozovo

Ето един истински кът за отдих! Розовите нюанси са супер-женствени, а ъгъла с възглавниците и одеялото са подходящи, както за четене, така и за отпускащото мисловно блуждаене с поглед из града, наблюдавайки живота, който кипи под вас.

terasa ideq buda

Терасата не винаги е място за самоизолиране, тя може да бъде и пространството, където се събирате с приятели и познати, за да споделяте еднакви емоции и преживявания.

Още декорации и идеи за тераса

terasa staklena masa ideq

apartament idieq vazglavnici

apartament terasa idei

idei teresa pokriv

terasa fotioil ideq masa

terasa idei rasteniq

terasa ideq dekor

terasa ideq fоtiol vazglavnici