interior shabi shik stil dizain obzavejdane divani masa

Името на този стил в интериорния дизайн звучи достатъчно интригуващо и сме сигурни, че вече си задавате въпроса как да обзаведете дома си в интериор в Шаби Шик стил. Името му, както и характеристиките му, са съчетание между неформално излъчване и изтънченост. Мебелите са балансирани и са плод на голямо въображение. Не всеки е снабден с такова, затова ви предлагаме да разгледате снимките по-долу в статията и да почерпите идеи за скорошното ви обновяване на апартамента.

Красота и приветстване в дом с интериор в Шаби Шик стил

interior shabi shik stil obzavejdane dizain

В съчетанията на мебелите в интериор в Шаби Шик стил ясно се вижда въздържанието от прекалено много мебели, а присъстващите са покрити от изискани и естествени текстури. Този тип материи присъстват на и пода. Завесите говорят за много нежност и семпло излъчване. Дизайнерите на дома, който ви показваме, са успели да проектират естетически издържан апартамент с нишки от скандинавския стил.

Баланс и въображение в интериор в Шаби Шик стил

obzavejdane interior shabi shik stil zavesa

Всяка от стаите в този дом с интериор в Шаби Шик стил е своеобразен урок за това как да добавите шик по много елегантен начин и в своя дом. Изпипан е всеки фин детайл. Присъствието на тухлена стена ни отвежда далеч от скуката. Придава индивидуалност на помещението, а по този начин създава аурата на дома.

interior shabi shik stil obzavejdane stol shkaf rozovo

Чрез цветна табуретка в марокански стил и шкаф в пастелно розово ще добавите цвят и настроение по един блестящ начин.

obzavejdane interior shabi shik stil

Масата за кафе, плюшения диван и уютния стол в неутрални нюанси елегантно подчертават присъствието на скандинавския стил, като в същото време не нарушават цветовата схема на помещението и апартамента.

interior obzavejdane shabi shik stil vaza divan masa

Не се замисляйте за прибавянето на декоративни вази, скулптури или картини, ако сте започнали да създавате своя интериор в Шаби Шик стил. Те са част от фините линии, които създават цялостното излъчване на дома.

interior shabi shik stil obzavejdane kuhnq shkafove

Зеленият теракот в кухнята и пастелният нюанс синьо в банята успокояват погледа и продължават настроението създадено в хола.

obzavejdane interior shabi shik stil kartini dekoraciq

Декорацията по стените остава в същите пастелни нщанси, характерни за интериор в Шаби Шик стил. Семплото излъчване и нежност трябва да са дори и по стените.

interior obzavejdane skandinavski stil banq sinio bqlo

Всеки почитател на шика в интериорния дизайн може спокойно да черпи вдъхновение от тези талантливи дизайнери.

obzavejdane shabi shik interior stil dizain dekoraciq