Бяла спалня

бяла спалня

Обикновено като чуем бяла спалня, правим асоциация с нещо чисто, невинно и излъчващо спокойствие. И ако си мислите, че този цвят е скучен, не би бил такъв, ако успеете да добавите към него правилните аксесоари и декоративни елементи. Именно те са ключови за атрактивната й визия, която може да придобие. Ако, например сте се насочили към по-луксозно излъчване на любимата си стая, към неутралния основен бял цвят прибавете декорации в златист или бронзов цвят. Ще видите как моментално ще се преобрази. Още идеи за дизайни на спалня в бяло можете да видите в следващите снимки.

Дизайн на бяла спалня

бяла спалня

Правейки дизайн на бяла спалня, имате възможността да я превърнете в най-изтънченото място в дома си или в най-семплата стая. Интериорните стилове варират от традиционен класически до някои от най-усъвършенстваните. Такива, които да пазят в себе си спомена за отминалите исторически времена. Някои от тези мебели са придобили бутикова и колекционерска стойност. А луксът, той може да присъства във всеки стил и във всякакви форми. Препоръчваме ви винаги да избирате начин на обзавеждане, който подхода най-добре на нуждите и вкуса ви, за да се чувствате комфортно в помещението. Добавете и подходящо осветление за завършек. По една нощна лампа от двете страни на леглото плюс полилей в средата на стаята са достатъчни.

Спалня в бяло – комфорт в различни форми и материи

бяла спалня

Относно останалите цветове в една бяла спалня – не са задължителни, но сме на мнение, че никога не е излишен поне един малък акцент. Той ще озарява помещението ви всеки път щом влезете, а спокойната атмосфера, която ще цари, няма да бъде променена. Помещението ви ще бъде достатъчно бяло, дори и да сложите черна рамка за картина или червена декоративна възглавничка. В следващите снимки ще видите примери за това, което имаме предвид. Ако търсите елегантност и изтънченост, можете да ги възпроизведете независимо от стила. Важни са моделите на мебелите и вида на материите. И разбира се, декорациите във вашата спалня в бяло.

бяла спалня

бяла спалня

бяла спалня

бяла спалня

бяла-спалня

бяла-спалня

бяла-спалня

бяла-спалня

бяла-спалня

бяла-спалня

бяла-спалня

бяла-спалня

бяла-спалня

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed