дърва за камина

Използването на камини в дома става все по-популярно, а понякога и извън него и заедно с нея идва въпросът “къде да съхраняваме своите дърва за камина“. Намерили сме в снимки няколко дизайнерски решения, които ще удовлетворят нуждите ви. Ще ви дадат идеи за ремоделиране на вътрешните и външните пространства или такива, които използват наличното. Хубавото е, че камините винаги изпълняват ролята на фокусна точка в помещението, в което се намират. В този смисъл се превръщат и в чудесно място за поставяне на декорация около нея.

Дърва за камина

дърва за камина

Местата, където можете да съхранявате своите дърва за камина са разнообразни. Независимо дали разполагате с двор или държите да са в непосредствена близост до огнището, избрали сме да ви покажем интересни снимки на места, където да ги складирате. И няма нищо лошо в това те да са в дома ви. Всяко жилищно пространство изглежда по-уютно, когато в него присъстват дървени предмети. А подредени по естетически красив начин, биха изглеждали страхотно и естествено в интериора.

Места за съхраняване на дърва за камина

дърва за камина

Представете си комфорта, който можете да изпитате, седейки до домашния огън, а в непосредствена близост до вас да са подредените дърва за камина. Има начини да се интегрират по подходящ начин в атмосферата на дома ви, независимо в какъв стил е той. В снимките по-долу ще ви покажем интериорни и екстериорни дизайни на помещения в няколко стила.

дърва за камина

 Пример за помещение с интериор в съвременен стил, с камина и с компактно място за съхранение на дърва.

дърва за камина

Още едно доказателство, че стила на обзавеждане и декориране на помещението не може да попречи да се интегрира камина с подходящо място за дърва.

дърва за камина

Показаната снимка е на хол в кънтри стил. Отново има място за дървата в близост до камината. Добре подредени са от двете й страни, което моментално се превръща в по-практично решение от това да се излиза навън.

дърва за камина

Всекидневна в кънтри стил с място за дърва, разположени по цялата дължина на стаята. Повърхността дори е чудесно място за декорация, както и стената над тях.

дърва за камина

дърва-за-камина

дърва-за-каминадърва-за-камина

дърва-за-камина

дърва-за-камина

дърва-за-камина

дърва-за-камина

дърва-за-камина

дърва-за-камина

дърва-за-камина