Обзавеждане и Дизайн

Декор на стена

декор на стена

Да се направи декор на стена е едно от най-важните неща в интериорния дизайн и в неговото украсяване. Декорът не е просто закачане на картини или залепяне на интересни стикери. За направата му се изискват специални умения и поглед към детайла, както и много добро чувство за естетика. Ако не ви идват никакви идеи, вгледайте се в снимките, които сме избрали от страниците на най-добрите световни интериорни дизайнери, за да ви вдъхновим.

Декор на стена – истинско изкуство

Декор на стена

За да се сдобиете с подходящ декор на стена в което и да е помещение, трябва да се съобразите с цялостния стил на обзавеждането, което присъства в него. Ако се двоумите какви елементи да включите в него и какво количество, в редовете и снимките по-долу ще ви насочим към начините на съчетаване на предметите в различните им модели според заобикалящата ги среда. Хармоничният интериор скоро ще ви бъде верен приятел.

декор на стена

Избирането на цветна палитра в която да интегрирате вашия декор за стена е едно от най-важните неща в интериора на помещението. Без предварителен такъв план, сте обречени на неуспех. Изберете два или максимум три цвята за своето стенно изкуство. След това, се спрете на доминантен цвят и на няколко, които да го допълват и в същото време да бъдат като акценти.

Детайлите са от значение

декор на стена

Един от основните принципи, на които се базира интериорния дизайн е, че всяко помещение трябва да има своя фокусна точка. С подходящия декор на стена можете да направите именно това. По този начин ще оформите усещането и атмосферата на която и да е стая или жилищно пространство. Също така, ще добавите и голяма доза индивидуализъм. Представете си любимото си произведение на изкуството (независимо дали картина или съчетание от геометрични фигури) над камината или над леглото в спалнята си.

декор на стена

Когато избирате да направите фокусна точка в помещението с декор за стена, много е важно да изберете правилния размер на предмета, който ще изпълнява тази роля. Ако е прекалено малък, той няма да бъде много забележим и ще изгуби предназначението си. Още идеи за съчетания на предмети и елементи, готови да украсят дома ви, ще видите в снимките по-долу.

декор на стена

декор на стена

декор на стена

декор на стена

декор на стена

декор на стена

декор-на-стена

декор-на-стена

декор-на-стена

декор-на-стена

декор-на-стена