Реклама

Детска стая за момиче

детска стая за момиче

Светлината и меките розови тонове са чудесно решение за интериорният дизайн на всяка детска стая за момиче – било то и все още малко бебе. Обзавеждането и декорирането на покоите на малкото дете е много важно както за него, така и за родителите му.

Реклама


Изборът на цветова схема е основното, от което трябва да се започне. И макар розовото да е предпочитан цвят за малките дами, може да се убедите, че то може да бъде използвано по един много сладък и женствен начин, като се избяга от клишето. И ако това не е достатъчно, нека да добавим, че са използвани малко средства, за да се направи. Заповядайте в уютната и слънчева стая за момичета.

Детска стая за момиче

детска стая за момиче

Всяка майка е щастлива да наблюдава спокойно спящото си детенце, а в подобна обстановка всичко предразполага към това. Приятните тонове на бяло, розово и жълто създават спокойна атмосфера. Достатъчното количество естествена светлина, която навлиза от големия прозорец създава простор в светлото помещение.

При обмисляне на декор за детската стая е добре да се планира такъв, който ще бъде подходящ за следващите няколко години. Не е нужно да се купуват неща, които малкото бебе няма как все още да използва. Мултифункциолността в обзавеждането е ключова, защото с растежа на детето се променя и нуждите му. В началото след раждането му ще бъдат нужни само мебели, свързани с грижите за него – удобен фотьойл за хранене и приспиване, висок плот за повиване и кошарка за сън. В последствие те ще се заменят с други мебели или ще се използват с различно предназначение. Ето защо е добре да ги изберете в класически модели и неутрални цветове.

детска стая за момиче

Образователните помагала с големи картинки и детските играчки винаги трябва да намират своето подходящо място в детската стая. За малките бебета не е нужно те да са много, а да са забавни. След време по рафтовете ще намерят място още много играчки.

детска стая за момиче

Мястото за смяна на пелените е едно от най-важните и използвани в бебешката стая. Добре е да бъде ситуирано на височина, на която майката да не се налага да се навежда, за да повива мъничето по-удобно. След време, когато момиченцето порасне, над шкафчето ще намерят място голяма част от плюшените й играчки. Разгледайте всяко кътче от тази очарователна детска стая за момиче и използвайте идеята, ако нямате много средства, които да вложите в обзавеждането на стаята на дъщеричката си.

детска стая за момиче

детска стая за момиче

детска стая за момиче

детска стая за момиче

детска стая за момиче

 

Може да харесате и..


Реклама