Обзавеждане и Дизайн

Детски легла в различни стилове

детски легла

Представили сме ви няколко идеи за детски легла, в които малкия член на семейството със сигурност ще се чувства комфортно. Избрали сме дизайни интегрирани в различни стилове стаи. Най-важно от всичко е да осигурите достатъчно пространство за движение и игри. По отношение на цветовете, препоръчваме да не са ярки, а комбинациите оставяме на вас. Акцентите разбира се, винаги са добре дошли, но не прекалявайте с тях.

Детски легла в различни стилове

детски легла

Разнообразието от детски легла на пазара е голям. Можете да намерите такива с бутиков дизайн, както и семпли. А ако сте родители на две деца и искате да спестите място в помещението, препоръчваме да изберете тези на два етажа. Те дори са считани за забавни за някои деца. Намират някаква тръпка в катеренето по малката стълбичка. До нея дори можете да сложите малка пързалка. Така забавлението ще е пълно. Сред важните неща при избора на легло е подходящият и удобен матрак. Няма нищо по-важно за едно дете от добрия сън. А той може да бъде осигурен само с удобен матрак. Детето ви ще се събужда в добро настроение и желание за игри.

Декорация в стая с детски легла

детски легла

Част от декоративните елементи в стая с детски легла, тоест в детска спалня трябва да бъдат няколко от любимите предмети на малкия принц или принцеса. Така бързо ще усети уюта и спокойствието в помещението. Сред познати или любими вещи бързо ще приеме стаята за своя. Ако е на възраст, в която вече проявява вкус и характер, попитайте го какви са му предпочитанията, няма да сбъркате.

детски легла

Не забравяйте да поставите красив мек килим, където игрите и забавленията ще са върху по-меко място. Тази част от обзавеждането дори можете да я използвате като акцент в стаята.

детски легла

Един пример за детски легла, в случай, че сте многодетни родители.

детски легла

Стая с детски легла в неутрални тонове. И това не е лош избор по отношение на цвета, защото тези палитри винаги приветстват добавянето на цвят, в случай, че след време решите да добавите акценти.

детски легла

детски легла

детски-легла

детски-легла

детски-легла

детски-легла

детски-легла

детски-легла

детски-легла