Обзавеждане и Дизайн

Дизайн на баня с малко пространство

banq dizain bqlo vana interior kafqvo plochki

Казват, че хубавите неща идват в малки опаковки, но дали е така и когато става въпрос за интериор. Нека проверим разглеждайки този дизайн на баня с малко пространство. Ако някога сте били недоволни от малките пропорции на вашата баня и сте се чувствали като задушени от липсата на пространство, а сте искали да създадете красива визия и приятна атмосфера, значи е време да разгледате интериорните решения, които ви предлагаме в снимки. След това можете да запрятате ръкави и да действате в изпълнението на мисията възможна „удобство в малка баня„.

Оптимизирайте помещението с няколко тайни за дизайн на баня

dizain banq moderen stil kafqvo vana obzavejdane

Да проектираме дизайн на баня, особено когато разполагаме с малка такава, понякога е трудна задача, ако не знаем някои тънкости и похвати. Стъклените душ кабини придават пространство в интериора на малкото помещение. Малките плочки от своя страна, също ще успеят да максимизират любимата ни баня. Колкото по-малки са, толкова по-голяма е илюзията за наличие на място. По отношение на подовото пространство, освободете го с плъзгащите врати. Заменете обикновените люлеещи се с плъзгащи. Някои мивки също имат подобно свойство. Това са тези, поставени на пиедестал. С такава мивка също ще освободите подово пространство. Можете да почерпите вдъхновение за мивки от статията ни „Идеи за мивки за баня“. Добавете още измерение с предмети, които са „над всичко останало“, например огледало на стената с графични елементи в тъмен цвят.

Малки тайни за дизайн на малка баня

dizain banq interior darvo obzavejdane sivo zeleno kafqvo

Опитайте смело да въведете идеята за природата, използвайки подобен дизайн на баня. Прибавете цвят с аксесоари. С няколко кърпи в зелено например, завеса за душ, влаголюбиво растение или друг аксесоар, лесно ще се пренесете в комфортната си зона. Този похват ще увеличи усещането за отворено и проветриво помещение. Освен това ще прибави доза забава. С малки елементи от дърво ще увеличите уюта със сигурност.

banq dizain bqlo cherveno obzavejdane plochki interior mivka

Ивиците и райетата също могат да отвлекат вниманието от реално малкото пространство, в което се намира посетителят. Разположени по височина, а не по широчина на стената издължават оптически банята.

dizain banq bqlo kafqvo obzavejdane plochki

Мозайката е една от малките тайни, що се отнася до дизайн на баня с малко пространство. Малките плочки създават усещане за повишено пространство, тъй като са нужни много от тях за запълване на стената или къта. Можете да ги използвате от край до край за напълно снизходително излъчване.

banq dizain obzavejdanevana interior cherveno plochki bqlo

 Красива семпла баня с интериор в червено и бяло 

banq dizain obzavejdane cherveno bqlo plochki mivka ogledalo

 Мисията възможна с дизайн на малка баня 

banq dizain obzavejdane cherveno plochki bqlo vana mivka

Удобно обзаведена баня с дизайн в бяло и червено

dizain banq vana obzavejdane cherveno bqlo vana raftove

С мозайка ще придадете повече пространство в интериора на банята

dizain banq mozaika kafqvo obzavejdane mivka interior vana
interior banq dizain cherno kafqvo mozaika bqlo

dizain na malka banq mozaika cherno bqlo

dizain na banq cherno bqlo

banq dizain lilavo obzavejdane bqlo interior mivki

banq dizain mivka bqlo obzavejdane interior lilavo

dizain banq mivki bqlo lilavo obzavejdane interio raie

dizain banq interior plochki obzavejdane bqlo zeleno sivo

dizain banq sivo zeleno obzavejdane interior raftofe

dizain interior banq obzavejdane sivo bqlo vana