идеи за антре

С тези идеи за антре ще ви вдъхновим да направите страхотна декорация в това продълговато помещение. Това е първото място, което гостите забелязват, влизайки в дома ви, затова е важно то да изглежда подобаващо добре. Вариантите за направата на стилно и уютно коридорче са няколко. Варират от специално подбрани тапети, до акценти с огледала или цветни предмети. Начините, по които можете да подобрите визията му са много и сега ще ви представим няколко.

Идеи за антре будещо възхищение

идеи за антре

Имаме няколко идеи за антре, които са практични и полезни предвид факта, че коридорите обикновено са площи, през които само преминаваме и не се застояваме. Хубавото е, че това помещение не се нуждае от много мебели. Дори напротив. Портманто със закачалка за дрехи, етажерка за обувки, шкаф за предмети, обслужващи външния вид на обувките и евентуално място за сядане, докато се обуваме са напълно достатъчни. Паричните инвестиции за него могат и да не са големи, но то определено се нуждае от функционалност. В случай, че нямаме необходимите принадлежности и мебели, за да се облечем и обуем бързо преди да тръгнем, можем доста да затрудним ежедневието си.

Идеи за антре – декорация и мебели

идеи за антре

Една от нашите идеи за антре включва поставянето на ламперия по стените на помещението в синьо, например, или в друг подобен цвят, който ще успее да добави ефекта “уау”. Останалата част от коридора е с мебели и декоративни елементи в класически Грегориански стил. Добавянето на огледало по продълговатата част може да разшири визуално антрето и да добави усещане за простор. Малък трик, благодарение на който ще се сбогувате с чувството, че сте в затвор.

идеи за антре

Един пример за коридор в артистичен стил в неутрални тонове. Мебелите са ограничени и почти липсват, а цветовете са точно такива, за да могат да изпъкват перфектно интересните произведения на изкуството. Понеже са достатъчно внушителни, пространството не се нуждае от още предмети, който да го задушават.

идеи за антре

Добавянето на всякакви цветя в антрето е чудесна идея. Способни са да придадат много уют и топлина на иначе необитаваното помещение. Влизайки в дома си ще се чувствате приветствани. Още идеи в снимки вижте по-надолу.

идеи за антре

идеи за антре

идеи за антре

идеи-за-антре

идеи-за-антре

идеи-за-антре

идеи-за-антре

идеи-за-антре

Идеи за антре

идеи-за-антре