Обзавеждане и Дизайн

Идеи за барплот

идеи за барплот

С тези идеи за барплот ще ви покажем, че няколко са основните неща, които правят един плот да изглежда красив, функционален и незабравим. Това са удобните столове и качествените и елегантни материали. Независимо с какъв размер кухня разполагате, направата на удобен и практичен плот за закуска или за готвене е напълно възможна. Събрали сме в снимки няколко примера за стилен барплот, които ще ви помогнат да направите концепцията за своя.

Идеи за барплот

идеи за барплот

Разглеждайки тези идеи за барплот, обърнете специално внимание на линиите и формите, които притежава. Не на последно място на материалите, разбира се. Разпределете добре аксесоарите в пространството. Една красива висулка над плота или декоративен елемент в непосредствена близост могат да направят чудеса с излъчването му. За да е напълно завършена визията му, съчетайте модела му с подобни бар столове.

Идеи за барплот

идеи за барплот

Една от нашите идеи за барплот включва използването на дървени материали. Комерсиално или не, дървото винаги е придавало един по-специален уют и ще продължи да го прави. Все пак можете да го боядисате в даден цвят по избор, но остава класически добър избор. Плот от масивно тъмно кафяво дърво не е задължително да е съчетан с дървени столове в подобен нюанс. Тъмното дърво си комуникира чудесно с бели кожени столове тип “щъркел”. Това, разбира се, не е единствената ви възможност.

идеи за барплот

Ако изберете такъв с металическо излъчване и повърхност, перфектни столове към него биха могли да са такива с гланциран завършек. На какъвто и модел да се спрете, огледайте се за мебелите в останалата част от кухнята. Всичкo трябва да e в синхрон. Не правете метален плот, ако нямате никакви други подобни повърхности в помещението. Примери за всичко това ще видите в снимките по-долу.

идеи за барплот

Ако все още в кухнята си не сте поставили никакъв акцент, новия барплот може да влезне точно в тази роля. Изберете го в контрастиращ цвят с гланцирана повърхност и никога повече няма да можете да откъснете поглед от него. А ако не искате да го оставяте някак самотен на цветово равнище, съчетайте го с картина в същия цвят или с дивана във всекидневната ви, в случай, че помещенията са свързани.

иеи за барплот

идеи за барплот

идеи за барплот

идеи-за-барплот

идеи-за-барплот

идеи-за-барплот

идеи-за-барплот

идеи-за-барплот

идеи-за-барплот