Обзавеждане и Дизайн

Идеи за дизайн на двор с удобства и акценти

101views

idei dizain dvor divani kamina

Превърнете кътчето си за почивка сред природата около дома си в чаровно място изпълнено с много удобства и зеленина с няколко лесни за изпълнение идеи за дизайн на двор.

Разделете се със скучния двор и се настанете удобно

idei dizain dvor divani vazglavnici

Част от нашите идеи за дизайн на двор е добавянето на акцент в цялостния пейзаж на двора и го изкарайте от определението “скучен” като включите различни видове растения. Твърде много обаче, могат да изглеждат непоносимо. Малки количества са добър начин да се осигури визуално разнообразие, както и интересен контраст с мебелите. В случая червените възглавнички за сядане прибавят малко поп стил.

Акценти и удобства на едно място

idei dizain dvor fontan hrasti

Дори и малък фонтан или “баня” за птички могат да бъдат идеи за дизайн на двор. Издават успокояващ звук и привлича птици и пеперуди. Малките водни съоръжения също могат да действат като чудесна фокусна точка, както тази “баня” за птички съсредоточена в малко кръгло тухлено пространство в двора.

dizain dvor mebeli stolove rasteniq

Раздвижете въздуха около вас. Дворовете, които за заобградени от огради или от високи храсти са лишени от свежестта на лестния бриз. Лишете се от колкото може повече такива предмети и растения. Но ако все пак нямате тази възможност, можете да сложите дървен покрив над мястото за отдих, където да монтирате вентилатор. Той ще помогне да падне температурата на въздуха с поне 10 градуса.

idei dizain dvor stolove hrasti cvetq

Помислете за запазване на личното пространство. Ако имате съседи, които живо се интересуват от личния ви живот, можете да сложите високи храсти или дървета (които ще пазят повече сянка в топлите дни) или атрактивна плътна ограда. Каквото и да решите да поставите, ръководете се от естетиката. Все пак трябва да ви е приятно да го гледате докато си почивате. В следващите снимки ще дивите и други идеи за дизайн на двор. Доскорошно вдъхновяване от нас.

idei dizain na dvor hamak treva

 Двор с меки мебели и много зеленина около тях

idei dizain dvor mebeli divan kamina

 Идея за двор с много саксии 

idei dizain dvor masa stolove saksii

 Маса с пейки за сядане и интересен полилей

idei dizain dvor polilei masa peiki

 Широк двор с дивани и столове до камината

idei dvor dizain divani stolove hrasti

 Удобство до камината под чадъра

idei dvor kamina dizain mebeli divan

 Двор плочки и дървени столове под чадъра

idei dvor dizain darveni stolove

idei dvor dizain stolove saksii hratsi

idei dvor dizain masa saksii

dvor idei dizain rasteniq stolove masa