идеи за кухни

Идеи за кухни.

Кухнята е мястото, където се приготвя храната за семейството и по тази причина заема една от почетните позиции в интериора. Независимо кой е водещата фигура в кухнята – дали жената или мъжът – най-важното, когато избирате дизайн е той да бъде удобен и функционален. Всичко трябва да бъде позиционирано на удобно за вас място и когато готвите да го правите максимално улеснено. Предлагаме ви няколко идеи за дизайн на кухня и декориране, с които се надяваме да улесним вашия избор на това важно в дома място.

Функционални идеи за кухни

идеи за кухни

Започваме с идея, която ще допадне на хората, които харесват гланцовите покрития. Много красиви и блестящи, те придават на кухнята един изтънчен вид и стил. В случая, цветовете са светли и към тях е добавена една голяма бяла лампа на кухненския остров. Ако сте от късметлиите с по-голямо пространство в кухнята, то спокойно може да инвестирате в кухненски остров – изключително практичен и функционален. На него можете да позиционирате мивката и котлоните – така ще ви е доста по-удобно, когато миете и готвите.

idei-za-kuhni

Ако сте от хората, които обичат повече цвят в дома си, то тази кухня най-вероятно ще ви допадне. Комбинация е между дърво и гланц в пастелно жълто, която продължава дори в холната секция. Стените са боядисани в тъмно синьо, като по този начин самата кухня изпъква още повече и цветовете се открояват на тъмната стена. Както се вижда на снимката и тук мивката и газовите котлони се намират на кухненския остров.

Идеи за кухни в снимки

идеи за кухни

Продължаваме с пъстрите цветове, но този път те са като акцент – тапет в кухнята, чийто основен цвят е белият. Гланцовите снежно бели шкафове се открояват, а по средата вместо остров има голяма маса с дървен плот, който се комбинира чудесно с вратата. Добавете няколко висящи лампи в някой от цветовете на шарения тапет. Разгледайте и останалите ни предложения за дизайн на кухни.

идеи за кухни

идеи за кухни

идеи за кухни

идеи за кухни

идеи за кухни

идеи за кухни

идеи за кухни

idei-za-kuhni

idei-za-kuhni

idei-za-kuhni

idei-za-kuhni