Обзавеждане и Дизайн

Интериорно изкуство от плочки за баня

127views

плочки за баня фигури мивки бежово рстения

Когато става въпрос за красив интериорен дизайн с плочки за баня, ограниченията в аранжирането изчезват. С множеството модели, от които изобилства пазара можете да създадете баня във всеки стил. Избирайки плочки е много важно да създадете дизайн, от който да лъха индивидуалност. Постарали сме се да ви покажем няколко идеи в снимки, които да ви вдъхновят. Ще видите бани с акценти, неутрални или внушителни в черно и сиво. Бежовите нюанси в плочките за баня също не сме ги подминали. Релаксиращата атмосфера, която са способни да създадат е на почит. Ето ги и тях.

Плочки за баня в модерен стил

плочки за баня бежово мебели в кафяво интериор

С плочки за баня в модерен стил ще създадете един актуален интериорен дизайн. В днешно време все повече собственици на апартаменти и къщи се стремят да бъдат в крак с модата и тогава на помощ идва модерният стил. Точно заради този факт няма как да не го споменем поне за кратко. Въпреки, че не е вечен, както ретро стилът например, определено има с какво да ви впечатли. Характерен е с керамични плочки, в които е скрита функционалността в различни цветове. Най-често използвани са тези в бежовата гама, но съвсем не са задължителни. Можете да раздвижите атмосферата с всякакви цветове. Изборът на бял под в банята ще приветства уюта моментално. По отношение на формите – правоъгълните и квадратните са за предпочитане.

Плочки за баня готова за аплодисменти

плочки за баня в сиво с мозайка огледало интериор

На път сте да създадете възхитително помещение с плочки за баня с мозайка. С подобен дизайн можете да направите красив стенопис дори. Превърнали са се в популярен декоративен елемент в съвременния интериорен дизайн. Изглеждат страхотно в помещения, където на стената няма друг предмет, който да бъде фокусна точка или да отвлича вниманието на посетителите.

плочки за баня бежово интериор бяла вана

В дизайна на мокрото помещение с плочки за баня в съвременен стил няма ограничение дори в съчетанието на дървен материал с керамика. На снимката е показан интериор, в който умело се преплитат дървените елементи по стената с теракота на пода. Наличието на френски прозорци в тази баня в съчетанието с бяла голяма вана, създават една отпускаща атмосфера. Близостта с природата е на лице не само буквално. Бежовите нюанси са една естествена препратка към нея.

плочки за баня в оранжево бежово мивка бяло

На вашето внимание са плочки за баня от модела Скайрос, отличаващ се с малки геометрични фигури без определена последователност. Произвеждат се от испански порцелан, като целта на дизайна е да направи препратка към ретро стила в интериорното обзавеждане. Завършекът им е с матирано покритие.

плочки за баня в бежово мивки плот дърво

Плочки за баня в бежово и сиво 

плочки за баня бежово сиво стъкло вана дизайн

Плочки за баня в бяло и кафяво с 3D ефект

плочки за баня в бяло кафяво фигури вана интериор

Съчетание на плочки за баня в няколко цвята

плочки за баня бяло сиво вана обзавеждане

Ретро дизайн с плочки за баня в бяло и синьо

плочки за баня в бяло синьо вана мивка интериор

Изкуство от плочки за баня в сиво

плочки за баня в сиво душ интериор дизайн

плочки за баня в сиво и бежово интериор вана

плочки за баня в черно мозайка бяла вана

плочки-за-баня-интериор-в-бяло-вана-обзавеждане-маса

плочки-баня-интериорен-дизайн-сиво-бяла-вана

плочки-за-баня-кафяво-бяла-вана

плочки-за-баня-кафяво-огледала-интериор-дизайн

плочки-за-баня-мозайка-интериор-вана-дизайн-бяло

плочки-за-баня сиво дизайн-мебели-вана-мивка

плочки-за-баня-в-сиво-интериор-вана-бяла-обзавеждане

плочки-за-баня-в-сиво-кафяво-бяла-вана