Обзавеждане и Дизайн

Жилища по света

 jilishta po sveta

Избрахме да ви покажем няколко жилища по света, които определено могат да вдъхновят всеки собственик на апартамент или къща, за да преобрази дома си. Всеки от тях е с индивидуално излъчване и насочено към различните нужди на обитателите си. Разгледайте снимките и със сигурно ще получите идеи за нов, с който да преобразите дома си.

Жилища по света в различни стилове

 jilishta po sveta

Интересни, нестандартни, семпли и не чак толкова, но задължително с акценти – това са уникалните жилища по света, от които можете спокойно да взимате идеи за дизайна на своите помещения. Те са в различни стилове, за да удовлетворят нуждите на всеки човек с усет към интериорното изкуство.

Жилища по света, дело на талантливи дизайнери

 jilishta po sveta

Дизайнът на този апартамент е така аранжиран, че спокойно може да приветства група приятели, които се забавляват. Семплото и не много скъпо обзавеждане го превръщат в лесно изпълнима цел. Стените са далеч от асоциацията за скучна визия. Всяка от тях се характеризира с нещо.

jilishta po sveta

В еклектик апартамента, представител на едно от най-впечатляващите жилища по света, виждаме златисти празни рамки за картини на стената в хола. Масата е в ролята на страхотен акцент. Никой не би останал равнодушен пред вида на обзавеждането в наситени цветове. Дамаската на единия от диваните е цяло произведение на изкуството.

jilishta po sveta

Стъкло, тухла и дърво са идеално балансирани в целия дом. Стъклената стена с метална рамка отделя хола от спалното помещение. Обзавеждането е в съчетание с принципите на традиционната украинска архитектура. Жълтите пръски в обзавеждането добавят по-приветлив вид на апартамента, предвид неутралните тъмни тонове, които са използвани.

jilishta po sveta

Няма как да сбъркаме стила на тази кухня. Рустик е определението, което е заковано здраво за нея. Цялостния интериор на апартамента ви може да бъде в класически италиански стил с няколко арт елемента и този дизайн на кухнята ще бъде като у дома си. Успява да внесе уют точно там, където е необходим.

jilishta po sveta

В дизайна на това жилище са умело вплетени индустриалният стил и удобната съвременна функционалност. идеално си кореспондират контрастиращите материи и цветове заедно с металните елементи. По този начин гарантирано ще създадете впечатление. Интегрираните мебели са в минимално количество.

jilishta po sveta

Не е тайна, че скандинавския стил в интериорния дизайн намира приложение и поле за изява в доста апартаменти по света. Той успява да внедри практичност във всяко помещение чрез минимално количесто мебели, само че за разлика от минималистичния стил, в този присъстват материи, които внасят голяма доза цветно настроение.

jilishta po sveta

Разкош, обгърнат с минимализъм. Целият дом е като истинска галерия на изкуство от висок клас. Присъстват спиращи дъха декоративни елементи в съчетание с футуристични и модерни мебели.

jilishta po sveta

Смяната на сезоните за някои означава смяна на цветната схема в дома. Визията на това спално помещение ви подтиква точно към това. Кораловият цвят може да изглежда изключително изтънчено и в същото време семпло, ако го обградите с подходящи материи. Ще изградите помещение в красив средиземноморски стил.

jilishta po sveta

Стилно и внушително са думите, които изникват в главата ни при вида на това помещение. Тъмният нюанс на използваното дърво създават драматично усещане, което за щастие успява да се балансира чрез бежовите плотове.

jilishta po sveta

Ако притежавате къща в планината, подобно интерниерно решение за аранжиране на мебели, форми и предмети е изключително добро. Наличието на камина го прави още по-подходящо. Уютът, който символизира и придава е безценен.