Обзавеждане и Дизайн

Килимите в интериора

interior kilimi bejov kilim na dupki

Килимите в интериора са неизменна част от комфорта във всеки дом. Нищо не може да победи килима с неговото богатство на цветове, текстури и модели. Да не говорим колко приятно могат да се почувстват ходилата ви върху качествен и мек такъв. В следващите няколко редове и снимки ще ви дадем няколко съвета при избора на килим.

Килимите в интериора на всяко помещение

kilimi interior bql kilim kafqvo leglo

Килимите в интериора не само създават уютна и приветлива атмосфера, но и имат способността да отварят сетивата ви към нов вид усещане. Естествено е присъствието им в спалнята, благодарение на мекотата си и свойството им да успокояват. Изберете неутрални цветове на модели за релаксираща основа на тази спокойна стая и нека характера на пространството е водещ.

Килими с функционалност

kilimi interior bql kafqvi taburetki

Килимите в интериора могат да бъдат и доста функционални. Използвайте ги за шумоизолация в помещения с деца, които играят на пода например.

interior kilim bql bejov

Избирайки килим с лека и тънка текстура ще направите дома оптически по-просторен. Такъв, който се простира от стена до стена в помещението добавя приемственост, която можете да подчертаете с цветове.

kilimi interior modulen zelen

Модулните килими могат да са доста удобни за монтиране. С няколко иструкции за направи си сам от продавач-консултанта, бихте могли и сами да ги поставите. Предимство на този тип килими е фактът, че могат да се подменят само отделни парчета в случай на неизпиращи се петна.

interior kilim cherven sin parket stol

Няма значение дали подовата настилка на стаята е от дърво или теракот, чрез добавянето на килим винаги можете да подобрите интериора. Предлагането на пазара е огромно – големи или малки килими, с акцент или без, те могат да бъдат отправна точка на цялото обзавеждане и фокус в помещението. Те също така добавят дълбочина и измерение чрез добавяне на нежен слой под краката.

kilimite v interiora siv kragove bqla masa

Нека килимът, който обичате да начертае пътя към декорацията на помещението. Стилен, модерен и с акцентиращи цветове, може да бъде препратка към цвета на стената или мебелите.

kilimi interior bejov bql

 Нежен бял килим в интериора на спалнята

interior kilimi bql spalnq

 Семпъл дизайн на килим в бели и червени райета, съчетани с дамаската на мебелите

kilimite interior cherveno bqlo raie

 С подходящ килим може да се обособе кът за хранене

kilimite v interiora kafqv kilim

 

kilimi v interiora kafqv tochki

kilimite v interiora kilim bql hol kamina

kilimite v interiora siv kilim spalnq

kilimi interior cveten kragove kilim