Обзавеждане и Дизайн

Креативни идеи за ремонт в дома

kreativni idei za remont dom

kreativni idei za remont dom

Винаги има време да се вдъхновите от някои креативни идеи за ремонт в дома. Тези проекти са толкова добри, че ще поискате да се бяхте сетили първи за това. Тези умни начини за предекориране и трансформиране на пространството съчетават практичността с добрия вид на дома, който е колкото функционален, толкова и очарователен.

Няколко креативни идеи за ремонт в дома

kreativni idei za remont v doma

Банкетите или пейките са използвани често и то не без основателна причина. Те са чудесен начин да прибавите няколко места за сядане в помещението. Върху тях поставете мека тапицерия, а вътре може да приберете разни вещи. Не забравяйте да съчетаете десена с цветовете на интериора за най-добър ефект на първата от нашите креативни идеи за ремонт в дома .

Подобряване на архитектурните елементи

hol dekoraciq meki mebeli remont idei

Стратегически поставените детайли могат да подчертаят съществуващи елементи в дома ви или да допълнят нови след креативен ремонт в помещението. За огромни тавани и стаи в традиционен стил, обмислете да поставите серия от симетрични греди. Те разчупват визуално голямото пространство, като насочват погледа нагоре и внасят релеф.

kuhnq beli shkafove idei remont dom

Бялата кухня изисква бели или неръждаеми компоненти според мнозина. Креативното ремоделиране може да преобърне това с главата наопаки с изобретателната употреба на материали, които добавят топлина и създават визуален интерес. Този отличителен аспиратор, изработен от рустик дървен материал, повдига оптически цветовете на пода и масата.

kuhnq idei remont

Вратите са необходимост, но те заемат ценно място на пода, като смущават потока за преминаване. Една плъзгаща врата е находчиво решение за креативен ремонт в дома, с което да прибавите функционалност в помещението.

hol moderen interior ideq remont

Креативните идеи за ремонт в дома трябва да направят стаята по-красива и удобна за живеене. Тази предекорирана веранда прави точно това, чрез някои ефективни подобрения, които повишават нейното използване и чар. Текстурираните  линейни пердета добавят непринудена елегантност.

idei remont dom vrata

Бърз начин да замаскирате стените, които не изглеждат добре. Сложете деликатни корнизи с повтарящи се фигури. Сами по себе си те ще подчинят атмосферата в стаята, като внесат елегантност и артистичност.

kuhnq idei remont shkafove

Попитайте което и да е семейство от какво се нуждае в повече и ще чуете задружно: “От килер !”Но мястото за съхранение на вещи не трябва да бъде скучно. Ето един красив висок шкаф, които има стъклена витрина, която да показва посудата, подредена върху рафтовете. Поставен до стената и боядисан в декора на кухнята, той е функционален и не се натрапва.

idei remont dom raftove

Креативните идеи за ремонт в дома обхващат много неща, включително и употребата на  нови и неочаквани цветове. Тази хващаща окото етажерка с шкафчета прави две неща : интересното разпределение на рафтовете и ъглите по нея й придават неочаквана визуална драматичност, докато стената в ярко розово кара всички подредени предмети да изпъкнат.

idei za doma remont podrejdane

Креативните идеи за ремонт в дома са най-добри,когато решават няколко проблема – дизайн и функционалност в едно. В това малко помещение, в което семейството прибира общите си вещи е добър пример. В него присъстват няколко различни вида места за съхранение – чекмеджета, рафтове, шкафчета, които побират в себе си всичко подредено и организирано.