кухня в зелено

Ако сте решили да си направите кухня в зелено, можете да използвате идеите ни и да ги пригодите към вашите нужди, бюджет и собствено усещане за естетика. Те са в различни стилове и са способни да вдъхновят дори и хората с нестандартно възприемане за интериора. В снимките сме включили дори и една във футуристичен стил – мебели от бъдещето. Ще срещнете и дизайни в съвременен и модерен стил, както и в кънтри и ретро вариант.

Кухня в зелено – интересни идеи

кухня в зелено

Направата на зелена кухня е чудесна идея, защото този цвят обикновено асоциираме със свежестта, природата и спокойствието. Чрез няколко правилно съчетани мебели, предмети и декоративни елементи може да се превърне в перфектния цвят за “най-вкусното” помещение в дома. Изчистените и ярките нюанси, както и тези, напомнящи за листата на растенията, успяват да създадат съвременна визия, а тези, които са по-светли и бледи са перфектни за едно по-нежно усещане в кухнята. Можете да организирате интериорен дизайн с усещане за природата, като съчетаете бледо зелено с мръсно бяло. А елегантността ще влезе моментално у дома ви ако смесите наситено зелено със сиви стени. По този начин ще затоплите пространството, създавайки усещане за уют.

Зелена кухня – вдъхновение в различни стилове

кухня в зелено

Създавайки своята кухня в зелено ви съветваме да се вдъхновявате от цветовете, които бихте срещнали в естествена природна среда – в гората или в зеленчукова градина. Помислете за красотата, която носят нюансите на лайм, борови клонки, аспержи, кора от краставица или ябълкова кора. Разгледайте колекцията ни от снимки, проявете малко въображение и създайте своята необикновена зелена кухня с индивидуализъм. И най важното – накарайте съседите ви да позеленят от яд, смях, кеф, на кой каквото му дойде 🙂 .

кухня в зелено

Поканете природата в дома си с едно нежно съчетание между бледо зелено, бяло и сиво. Балансът в помещението е на лице и ви очаква, за да ви приюти.

кухня в зелено

Цветове на лайм, липа и наситено лилаво са преплетени, за да вдъхнат доста модерно усещане в помещението. Дървото на пода е символ на приемственост и топлина.

кухня в зелено

кухня в зелено

кухня в зелено

кухня в зелено

кухня-в-зелено

кухня-в-зелено

кухня-в-зелено

кухня-в-зелено